Ahojte, dnes sa mi stala taka vec ze som cupela a obuvala si topanku, ked pribehol pes a ja som stratila balanc a padla som z cupenia na zadok,. Udrela som si trosku sedacie kosti, ale nic strasne. Ale bojim sa ci sa nemohlo nieco stat s dietatom. Pohyby este necitim tak podla toho sa riadit neviem, ale nekrvacam a nemam ani bolesti. Myslite ze toto bol nejaky nebezpecny pad? Viem ze to mozno znie banalne, ale clovek sa boji v tomto obdobi vsetkeho. Dakujem za nazor.
Nie, obzvlast ked si cupela 🙃
Tak z čupu na zadok, to je nič, bábo máš v brušku dobre chránené, určite sa mu nič nestalo 🙂 keby to bola riadna šupa - napr. taký riadny pád po pošmyknutí sa na ľade, to by bolo iné
@janusik7 aj mna ma moj pes vykotil keď som bola cca v 6mes a zo stoja, nie zo sedu. Rozbehla sa a voditkom mi dvihla nohy hore. Celou váhou som spadla pred kopou ľudí. Mala som modrinu cez celý zadok. Všetko bolo v pohode.
ja som letela v autobuse zo sedadla asi meter vzduchom na rit a isla som na kontrolu do nemocnice na sono a bolo vsetko ok. na druhy den bolest kostrce a natiahnuty sval ale vsetko v poriadku. niektore pady su nestastne, nasledky su velke ale taketo bezne ako z cupnutia na zem niesu nezepecne. ak by bolo krvacanie tak ihned utekat do nemocnice
Ja som spadla z hojdacky. Povolilo lanko na ktorej visela 😂 nastastie to bolo ok vsetko.
@janusik7 to je este ok,ja som jeden den po porode v nemocnici spadla so schodov,proste som sa smykla a letela,par dni som nemohla si sadnut,v jedalni na mna kukali ako na debila preco obedujem postojacky,ale dopadlo to ok,teraz sa na tom smejem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
kľud maminka...ak nekrvácaš a nemáš bolesti tak je všetko OK
ja som padla počas jedného tehu 2 krát na zadok - pošmyknutie na ľade. A to som bola v omnoho vyššom tt....