Pád na zadok v 19. týždni

janusik7
26. nov 2022

Ahojte, dnes sa mi stala taka vec ze som cupela a obuvala si topanku, ked pribehol pes a ja som stratila balanc a padla som z cupenia na zadok,. Udrela som si trosku sedacie kosti, ale nic strasne. Ale bojim sa ci sa nemohlo nieco stat s dietatom. Pohyby este necitim tak podla toho sa riadit neviem, ale nekrvacam a nemam ani bolesti. Myslite ze toto bol nejaky nebezpecny pad? Viem ze to mozno znie banalne, ale clovek sa boji v tomto obdobi vsetkeho. Dakujem za nazor.

deti95060810
26. nov 2022

kľud maminka...ak nekrvácaš a nemáš bolesti tak je všetko OK
ja som padla počas jedného tehu 2 krát na zadok - pošmyknutie na ľade. A to som bola v omnoho vyššom tt....

anavixy
26. nov 2022

Nie, obzvlast ked si cupela 🙃

dixitka
26. nov 2022

Tak z čupu na zadok, to je nič, bábo máš v brušku dobre chránené, určite sa mu nič nestalo 🙂 keby to bola riadna šupa - napr. taký riadny pád po pošmyknutí sa na ľade, to by bolo iné

beata_k
26. nov 2022

@janusik7 Ja som so starsim presne v 19tt spadla na zadok ( na lade) Ruky trochu stlmili pad. Lekar mi povedal, ze v takom tyzdni tam je vela plodovej vody. Ak citim pohyb a nekrvacam tak je to ok.

kitycat
26. nov 2022

@janusik7 ved to je vyska tak 10cm...zena, pouzivaj hlavu inak z teba bude do porodu uzkostliva rodicka a potom uzkostliva matka ❤️

jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janusik7
autor
26. nov 2022

@jana65l spadla si z polohy cupnutia ci z vyssej vysky?

jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simona20201309
26. nov 2022

@janusik7 aj mna ma moj pes vykotil keď som bola cca v 6mes a zo stoja, nie zo sedu. Rozbehla sa a voditkom mi dvihla nohy hore. Celou váhou som spadla pred kopou ľudí. Mala som modrinu cez celý zadok. Všetko bolo v pohode.

ivonadusa
26. nov 2022

ja som letela v autobuse zo sedadla asi meter vzduchom na rit a isla som na kontrolu do nemocnice na sono a bolo vsetko ok. na druhy den bolest kostrce a natiahnuty sval ale vsetko v poriadku. niektore pady su nestastne, nasledky su velke ale taketo bezne ako z cupnutia na zem niesu nezepecne. ak by bolo krvacanie tak ihned utekat do nemocnice

maryetta
26. nov 2022

Ja som spadla z hojdacky. Povolilo lanko na ktorej visela 😂 nastastie to bolo ok vsetko.

laurikalalinka
27. nov 2022

@janusik7 to je este ok,ja som jeden den po porode v nemocnici spadla so schodov,proste som sa smykla a letela,par dni som nemohla si sadnut,v jedalni na mna kukali ako na debila preco obedujem postojacky,ale dopadlo to ok,teraz sa na tom smejem.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre