Páchnuci moč v 12. týždni

9. jún 2021

Ahojte dievčatá. Som tehotná v 12tt a stala sa mi taka nepríjemná vec. Keď idem na záchod tak mi moč smrdí ako ryba... čo to môže byť? Nejaký zápal, infekcia?
Žiadne bolesti pri močení ani nič iné nepociťujem.

petamich
9. jún 2021

nemusi nevyhnutne - ja som si to viackrat vsimla pocas tehotenstva, ze mi cudne zapachal (neviem ci ako ryba) a pri kazdej kontrole som mala moc v poriadku 🤷‍♀️ kym ta nic neboli, pri moceni nepali moze to byt skutocne sposobene "iba" tehotenstvom - fyziologicke zmeny, hormony, ...aspon u mna to tak bolo ale ak sa ti cokolvek nezda, nie je na skodu poradit sa s lekarom, radsej zbytocne ako podcenit

autor
9. jún 2021

@petamich mala som to takto minule... pred pár týždňami, prestalo to a teraz opäť 🙄 rozmýšľala som či to nie je aj z toho, že málo pijem, pretože mi je zo všetkého zle 😏

kkovacovak
9. jún 2021

Mne tiež môj moč strašne zapácha. Skôr ale cítim takú sladkú ťažkú vôňu. Chodím cikať so zápchatým nosom. Vždy mám ale na kontrole moč v poriadku. Dr povedala že je to rôznymi vitamínmi ak nejaké užívaš. No a + hormóny. Možno reálne tvoj moč ani nezapácha a cítiš to tak len ty

petamich
9. jún 2021

presne tak isto aj ja to mam cele tehotenstvo - citit/necitit ale teda vysledky dobre, nikdy ma nic nepalilo/nesvrbelo tak som si povedala hormony a @kkovacovak ma dobry point, ze to mozu byt aj vitaminy, doplnky ak nieco beries

a ano pravda je, ze sa snazim vela pit aj ked obcas na silu, cize ak mali pijes tak aj ten moc je viac koncentrovany a moze to byt aj tym

bavaria007
10. jún 2021

Môže to byť aj baktériou escherichia coli skratka E-coli
Vlastná skúsenosť.
Moč len zapáchal. Chodila som často aj cikať ale pripisovala som to tehotenstvu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre