Pach v ústach v 3. trimestri

lexilaracroft
6. máj 2016

Dnes som si umyla zuby uz tri krat aj si vyplachujem usta listerinom a neznamy pach pretrvava aj ked zujem zuvacku. Partner hovori ze on nic neciti. Myslela som ze je to zo zubu ale nic ma neboli. Cez vikend sa zubarovi uz nedostanem no nemyslim si ze je na pricine zub. Chut v ustach mam normalnu len citim pach ked vydychnem akoby to islo zo zaludku a nie je mi to prijemne. Nic zvlastne som nejedla tak neviem kde sa to vzalo vie mi niekto poradit?

rheuska
7. máj 2016

Pricin moze byt ozaj vela. Ale ked to partner neciti nemoze to byt len nejaka tehotenska pachut v ustach? Inak ustna voda sama osebe nestaci, skus medzizubne kefky. Riadne vysparat vsetko. Na predne zuby nic. Jazyk tiez vycisti a ak tam nic nebude tak to bude zaludok. A v zaludku sa moze drzat nieco kludne aaj dlhsie ako v dany den. Hlavne ak to bude nieco nestravitelne. Skus papat jablcko, dva. Podporuje travenie a tvorbu zaludocnych stiav. Mozno pomoze.

misel0806
7. máj 2016

Tehulky mavaju kovovu pachut v ustach ,,,no moze to byt aj nieco ine,,zaludocne kyseliny. Zo zubu by to nemalo byt,,ked pojdes najblizsie k doktorovi opytaj sa na to😊

lexilaracroft
autor
7. máj 2016

Vcera som si o tom citala skusala som aj jazyk cistit aj zubnu nit a nic. nemoze to byt z toho ze mam zapchu mam par dni do porodu a hlavicka babatka tam as dost zavadza.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre