Ovčie kiahne v prvom trimestri

bobbinka
6. jan 2014

som v 8tt a ked som bola v 5tt dostala som ovcie kiahne.kedze cely ten cas moja doki mala dovolenku, nekonzultovala som s nou. chcela by som vediet ake skusenosti mate vy, ci je to naozaj take nebezpecne a moze ohrozit baby. minuly tyzden som sla na pohotovost a mali sme vsetko v poriadku, teda velkostou zodpovedalo vyvinu.

veget
19. feb 2016

Ahojte, mám tu taký problém. Som 9tt a priateľov brat dostal kiahne teraz v dospelosti. Priateľ ich tiež nemal a ani ich zatiaľ nedostal. Ja som ich takisto nemala a teraz sa bojím. Oni sú momentálne v zahraničí v práci a prídu na konci mesiaca. Teraz neviem, či sa mám od neho odsťahovať alebo nie. Poradíte mi, čo mám robiť ☹

nellinka9
27. mar 2016

Ja som mala kiahne v prvom trimestri strasili má že bude postihnutý A narodil sa mi zdraví chlapec. ..Má 6 r...co je pre mňa nepochopiteľné som druhý krát tehotná V prvom trimestri A zasa mám kiahne od syna.😦

ingrid16
27. mar 2016

@veget kiahne u tehotnej su risk, takze ja by som sa im urcite snazila vyhnut.

veget
28. mar 2016

@ingrid16 na moje prekvapenie, kiahne som nedostala 🙂 priateľ ich taktiež nemal, len ten jeho brat. Pár dní, ako prišli, tak som bývala doma, ale priateľ býval so mnou. Veľmi som sa bála, ale asi mám voči tomuto ochoreniu nejaké obranné látky v sebe.
Dúfam, že sa tvojmu bábu nič nestane, keď máš túto pliagu opäť. Držím palce 🙂

veget
28. mar 2016

@nellinka9 tá posledná veta mala patriť tebe 🙂

nellinka9
28. mar 2016

Ďakujem. Bojim sa riadne.

kiki75
13. júl 2016

@nellinka9 neuveritelne.....ako je to mozne??? Prvykrat to boli urcite kiahne????

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre