Dobrý deň prajem mamičky, chcem sa s vami podeliť o moje obavy a zároveň by mi padlo na úžitok, keby ste mi písali tie, čo ste sa stretli s týmto problémom. v 33 tt tehotenstva mi na 4D ultrazvuku zistili, že moja dcérka má na vaječníku cystu o rozmere 4x3 cm. Po opakovanom vyšetrení cca 3 týždne sa jej cysta zvačšila na 6x 5 cm, momentálne som hospitalizovaná v nemocnici , kde mi zatiaľ nechcú ukončiť tehotenstvo, prý som len 37 tt ale malá váži okolo 3200 gramov. Mám strach aby jej cysta neubližovala aby netrpela bolesťami, zároveň aby sa nevytvorila v nej krv a nepraskla a nevyliala sa do brušnej dutiny, čo by predstavovalo jej ohrozenie Pýrim sa som z toho zúfalá, nešťastná , strašne ma to tráPI ☹ ☹ ☹ ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mishka045 joj moja, velmi ma to mrzi. ani ty, ani tvoja dcerka si nezasluzite takeho trapenie. je to mimoriadny stres. ale takto mylsim vedia babatko operovat hned po narodeni a drobcek bude mat velku sancu na plnohodnotny zdravy dlhy zivot. drz sa, nech je babatko co najviac vnutri, aby bolo dost silne na vsekto co ho caka, ked sa narodi. spolu to prekonate, milujes ju uz teraz