Otvorený krčok v 16. týždni

lenuska5815
19. okt 2016

Ahojtr..urcite tu uz taka tema je..ale mate niektora skusenost...
Som momentalne v 16tt a vcera pri kontrole mi povedal doktor ze mam krcok otvorený na 4cm..som sice druhorodicka...otehotnela som ked malinka mala rok..ale aj tak mi to pride vela a skoro....

mischelin
19. okt 2016

A si v nemocnici?

mischelin
19. okt 2016

Ak nie si,kedze pri 4 cm by robili serklaz,tak si mu zle rozumela a povedal dlzku krcku.

lenuska5815
autor
19. okt 2016

@mischelin som normalne doma..ved prave ze ked by bol otvoreny tak tiez ma napadla hbed serklaz aj tete ju robili. Tak asi fakt myslel len dlzku..a to je zle alebo ze by bol skrateny?

lucinka511
19. okt 2016

@lenuska5815 4 cm je normalna dlzka krcka a dobre si mu rozumela co ti povedal? preco sa nepzytas doktora viacej krat ked nerozumies? tak mu zavolaj aopytaj sa ako to myslel, lebo a si otvorena tak yb si mala lezat a nic nerobit,,ale 4 cm je normalna a dobra dlzka krcka maternice

lenuska5815
autor
19. okt 2016

Ved orave ze vcera sa ponahlal..a mozno som mu aj ja len zle rozumela..povedal ze to je dobre..tak uvidim na dalsej poradni..nebudem to radsej riesit lebo sa len samu seba vystrasim..ale dakujem vam za odpovede

tanag
30. aug 2018

@lenuska5815 ahoj ,ako si nakoniec dopdla S tým otvoreným krčkom? Ja som tiež druhorodicka. A som. A spicu otvorená s makkkym krčkom ,ale aj mi brucho tvrdne ,som v 25tt ,ďakujem za odpoved

vanesateo
30. aug 2018

@tanag ahoj ja som tiež 25tt a od utorku viem že mam otvorený krcok na 13mm...ako to zvládaš? Ja mam ležať ale nejako sa to nedá nonstop.

lenuska5815
autor
30. aug 2018

@tanag dopadla som dobre.porod bol este aj vyvolavany,malemu sa.nechcelo

tanag
30. aug 2018

@lenuska5815 aj si sa nejako velmi setrila?

tanag
30. aug 2018

@vanesateo ahoj, no ja mam takyto nalez uz dva mesiace, takze polehujem...ale kedze mam este 4rocnu dcerku ie vzdy to ide...este mi zacalo aj brucho tvrdnut k tomu a ty akO?

vanesateo
30. aug 2018

@tanag a nezhorsuje sa ti to? Ja mam zasa bolesti ako pri menzese, beriem magnerot na to a niekedy sa mi zda že mi stvrdne bruško ale nie som si tym pocitom istá...ja sa stále len stresujem kvôli rodinnej situacii a bojim sa že sa to s tým len zhoršuje...

tanag
30. aug 2018

@vanesateo no stres k tomu moc nepridava, mne zatial nastastie moc nie, ln mam maleho dosr nizko a tlaci ma dole v podbrusku, cakas prve babo?

vanesateo
30. aug 2018

@tanag to viem, bohužiaľ sa mu nedokážem vyhnúť. Áno prvé a všetko je pre mňa nové a toto ma vystrasilo s tým krckom...v utorok mám ďalšiu kontrolu v rizikovej tak dúfam že sa neotvorim viac.

tanag
30. aug 2018

Tak u mna ako druhorodicka je zevraj normálne že som zvonku otvorená len by som ho nemala mat taký mäkký a bábätko máš tiež nižšie?

vanesateo
30. aug 2018

@tanag ja som otvorená z vnútra, ale krcok mam vraj dosť dlhý že tam problém nie je. O tom nič nehovorila, ale niekedy kopance cítim naozaj veľmi nízko a vtedy je to aj nepríjemné.

tanag
30. aug 2018

@vanesateo aj ja malého cítim nízko aj mám tlak v podbrušku a ako dodržiavaš kludovy režim?

tanag
30. aug 2018

@lenuska5815 tak super a kludovy režim si nejako výrazne dodržiavala? Brucho ti netvrlo?Ďakujem

vanesateo
30. aug 2018

@tanag väčšinu času ležím, ale nemam podložené nohy a aj teraz ma boli podbrusko ako pri mrche...sem tam niečo upracem, ale žiadne vysavanie, varim iba rýchle jedlá a ked je moj v práci musim vybehnúť so psom ale to len na 5min. A ty ako? Inak chodíš na kontroly každý týždeň či mesačne?

lenuska5815
autor
31. aug 2018

@tanag brucho mi sem tam tvrdlo..ale.mam este starsiu dceru takze klidovy rezim nepeihadzal do uvahy

tanag
31. aug 2018

@lenuska5815 no ja som podobne natom,tiež mám starsiu dcérku ešte

tanag
31. aug 2018

@vanesateo no ja som chodila aj von s malou na ihrisko a tak,ale s tým je asi koniec bohuzial,teraz sa snažím ležať a sedieť pokial konto dcéra dovolí 🙂 ja chodím raz z mesiac,ale keď sa necítim ok aj skôr mám kamosku na pôrodnici 🙂 tak tá má kukne ,keď čosi

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre