Otvorený krčok na špičku prsta v 22. týždni

viktorka93
31. okt 2021

Ahojte. Som 21tt+2 a dnes som si v sprche nahmatala, ze mam krcok zrazu iny. Je taky makky a asi spicka prsta mi donho vojde. (Pocas 3 rokov snazenia a sledovania krcka a hlienu uz ho mam nastudovany). Teraz len neviem, ci mam ist k dr. Poradnu mam az o vyse 3 tyzdne. Citala som tu v diskusiach ze niektore baby boli od cca 20tt otvorene mierne, ale neviem ci s tym chodi kludovy rezim, ci mozme mat sex...neviete niektora poradit?

veronice
31. okt 2021

@viktorka93 ja ho mam taky isty (24tt,kazdy vecer si vkladam Utrogestan) a vsetko je ok 😉 ak si zrovna tiez nevkladas nejake tabletky, nepchaj si tam zbytocne prsty aby si si tam nieco nezaniesla a vysetrenie krcka nechaj na lekara.

tinaml
31. okt 2021

@viktorka93 Ja osobne by som tri týždne do ďalšej poradne nečakala. Je to dlho. Pre istotu by som išla určite na kontrolu skôr...ako potom plakať. Samozrejme len nech je všetko v poriadku. Manželka môjho bratranca takto predčasne porodila..Opatrnosti preto nikdy nie je dosť.

miskamicha
1. nov 2021

@viktorka93 urcite chod k dr sa dat skontrolovat. Nie je sranda porodit 22tt to by drobča neprežilo.

ankare
1. nov 2021

Joj, nerob si sama vysetrenie krčka, toboz nie v tehotenstve. Daj sa skontrolovať co najskor lekárom. Držím palce!

patricka
1. nov 2021

Určite chod k dr aj pre tvoj klud, ja som tak mala v 24tt ale uz som bola druhorodicka a dr povedal ze je to normálne...nemala som kludovy režim ani nič

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre