Otvorená na 6 - 7 cm v 34. týždni

kajus1982
23. okt 2024

Ahojte
V 34tt som bola prijatá do nemocncie pre skrátený krčok 5mm
A otvorená som bola na 3 cm
V 37tt ma pustili z nemocncie domov že keď začnem rodiť nič sa nedeje lebo maly ma vyvinuté všetko
V pondelok som bola na kontrole kde som bola otvorená na 5-6 cm lenže nemám žiadne kontrakcie
Doktor mi povedal že by bolo dobre pôrod spustiť hneď v ten pondelok aby som neporodila Doma.. to som odmietla lebo mi to prišlo ako sprostosť že najprv mi pôrod zastavuju a potom ho chcú vyvolávať.. povedal teda že v stredu čiže dnes mám prísť.. prišla som do nemocnice prijali ma doktor ma vyšetril povedal že som otvorená na 6-7cm že načo som prišla..dnes sme akurát začali 38tt
tak som mu povedala že mi kázal doktor prísť v stredu..
nechali ma na čakačke že somnou nejdú nič robiť..mali ste daktora takýto problém alebi podobný??

ina2405
23. okt 2024

@kajus1982 ako sestra si pamätám pacientku s takým nálezom, praskli jej vodu a do pár hodín porodila.

kacena4
23. okt 2024

ja som takto lezala v porodnici (cast kde sa rodi) 3 dni lebo som bola 38tt este babo ist von nemuselo ale bali sa ma pustit domov, ze co ak nestihnem spat... nakoniec mi pichli vodu a poro sa na 3 den spustil

kajus1982
autor
23. okt 2024

@kacena4 no práveže mňa chcú poslať domov.. že keď som otvorená neznamená že rodim..

candii
23. okt 2024

No a za pár hodín sa budeš vracať, veď 7cm je veľa 🫣

marcela199
23. okt 2024

Ahoj, ja som prisla do nemocnice v pondelok na kontrolu bola som na 2cm otvorena (ale mala som mat cisarak), doktorka stresovala trosku ze sa otvaram ale pustila ma este domov že v nedelu mam prijem do nemocnice a v pondelok2.9 budu robit cisarak (bol pondelok 26.8) 😃 v stredu rano 28.8 o 7.15 mi odtiekla plodova voda doma, do nemocnice som prisla o 8.30 otvorena na 5cm, kym spravili svetky potrebne vysetrenia (kedze som nemala este ani interne ani anesteziologicke) aj pasy robili tak o 9:20 som bola uz na 7cm otvorena, a mala sa narodila cisarskym 09:52 to som vraj uz bola na 9 ked sme boli na sale, podotykam ze som bola na 9cm a nemala som absolutne ziadne bolesti😃😃 sem tam jemny tlak ale inač nič, anesteziolog ma chcel dat do celkovej ked mu povedali na kolko cm som otvorena no ja som uplne v pohode zvladla spinal, podla ctg som mala kontrakciu kazde 2 minutky, a vraj dost silne no ja nic😃 tak sme sa smiali zi sestrickami ze keby to slo prirodzene tak asi ani neviem ze rodim 😃

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre