Ahojte baby, stalo sa vám , že ste sa začali otvárať ? Ako postupovali lekári ?
Veľmi pekne vám ďakujem 🙏
@vkatush ďakujem ti veľmi pekne že si odpísala a ďakujem aj za podporu
Mne to dnes povedal môj gyn na poradni že som na 1,5 cm otvorená tak má vypísal do nemocnice na rizikovú ambulanciu a že tam zhodnotia postup tsk som zvedavá , netesim sa byt v nemocnici sle urobím všetko pre malého keďže je vytúžený a ešte z umelého oplodnenia , zároveň sa liečim na vysoký krvný tlak čo mi zistili tersz počas tehu , tsk verím že bude všetko dobre , dok mi dal aj progesteron vkladať na noc a zvýšil davky magnezia 🙏
Som zvedavá čo bude v nemocnici 🍀
@deny1605 ja som presne pred rokom ležala, 18.8., a úplne ťa chápem. Bila sa vo mne trauma z nemocníc, že tam nechcem byť, že sama budem celý čas, ale proste malý išiel nad všetko, nad komfort, strach, bolesť,... Nakoniec všetko v poriadku a prišiel na svet presne na pôvodný termín, na Vianoce.
Verím, že veľmi podobne dopadneš aj ty 😊
@zuzap33 bože tak to si bola veľmi dlho moja a teším sa že ste to so synčekom zvládli 🤗🙏
Ja som bola dnes u svojho Gyn on mi vypísal správu do rizikovej poradne a mala som sa objednat tak som hneď tam crn a dali mi termín na štvrtok s tým že preistitu si mám vziať aj veci na príjem , prečo som nešla hneď to nik netuší 🤣🤣🤣
Verím že do štvrtku bude vse ok a jasne len ležím iba idem wc nič iné môj manžel robi všetko úplne , pomáha mi 😗😚
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@deny1605 ja som dostala tuším v 24. kontrakcie (inak silnejšie a intenzívnejšie, ako potom neskôr pri pôrode).
Ostala som týždeň v nemocnici na infúziách, magnéziu a pravidelnom pozorovaní. Ale mala som jediné šťastie, že som sa nezačala otvárať, inak by to asi nezastavili. Takže asi nepomôžem, no držím palce a veľa trpezlivosti, sily a opory ❤️
Ak sa otváraš skoro, tak tuším nejak "podviažu", aby si sa neotvárala. Párkrát som to tu čítala asi. Serkláž sa to volá? Neviem.
Minimálne budeš mať kľudový režim (a ten vážne dodržuj), v horšom prípade napolohovanie alebo hospitalizáciu až do pôrodu.