ahojte 🙂 ,potrebujem poradit,mozno niektora z vas prezila nieco take,co prezivam ja teraz.my uz mame jedno dietatko,ma 2 roky,prve tehotenstvo bolo bez problemov.v januari sme si povedali,ze chceme druhe,a vo februari mi vysiel pozitivny test 🙂,doktor ma objednal na kontrolne sono 21.2.na sone zistil,ze tehotna som,ale povedal,ze som pravdepodobne otehotnela mimo plodnych dni,pretoze podla poslednej MS by som mala byt v 6tt,a na sone vyslo ze som v 4+3,a este tam videl krvnu zrazeninu,tak povedal ze to je 50:50,za 2 dni som zacala spinit,tak mi urobil kontrolne sono,krvna zrazenina zmizla,ale vacok nenarastol ani o 1mm,bol nezmeneny.tak zkonstatoval ze sa vyvin zastavil v 5ttt,a ze buduci tyzden budem musiet ist na vycistenie.ja stale nechcem tomu verit,stale dufam ze ked pojdem buduci tyzden na sono,tak vacok narastol a bude vsetko v poriadku.Prosim vas,mala niektora z vas podobny problem?a je mozne ze na sone v 6 tt,este nevidno bit srdiecko? a dokaze vacok za 3 dni narast aspon o 1mm?...................
ja som mala dve tehotenstva,ani jedno sice nedopadlo nakoniec dobre,ale v prvom pripade sa srdiecko fakt vobec nezacalo ukazovat aj ked sme s doktorom cakali neviem ako dlho a v druhom pripade zacalo byt v nejakom 6tt a v 10tt odislo ,tazko povedat.urcite by som aspon tyzden pockala lebo je to 50 na 50 a ked nic tak by sa malo zacat scvrkavat a to uz doktor uvidi ze sa nieco deje ,mne napr.videl na sone ze uz z toho nic nebude,ked sa maternica zacala pripravovat na samocistenie,aj mi to ukazal videla som tam uz na sone take flaky a mimi sa scvrkavalo,ale to nemusi byt tvoj pripad 😉
Ak ti lekar povedal ze si otehotnela mimo plodnyvh dni tak ho urcite vymen. Je proti logike, prirode, studii mozne otehotniet mimo plodnych dni. . .cyklus niesu hodiny neda sa nastavit . Raz mozes mat cyklus 28-dnovy a raz 35 cize tym padom aj ovulacia je oneskorena. Takze este to nemusi vyzerat tak zleee 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, ja konkrétne s tým skúsensoti nemám , ale moja kamoska ano. vysiel jej pozitivny test sla k doktorke, ktorá jej povedala ze by mala byt v 6tt ale srdiecko nebije tak jej dala tabletky ze ma prist o tyzden, o tyzden to iste zase nic srdiecko nebije tak ze pocka este tyzden a potom sa uvidí. o týýdeň už bolo všetko ok srdiečko bilo. predtým ho nevidela preto lebo bola len v 4tt. podla poslednej ms by mala byt uz v 8tt, ale je teraz v 6tt.