Ostré bolesti v krížoch v 38. týždni

luna766
16. apr 2021

Ahojte, chcem sa len spýtať či to niektorá mala tiež tak ku koncu tehotenstva ako ja. Posledné štyri dni mam dosť ostré bolesti v chrbáte, krížoch, panva-lonová kosť👀 tak že v polovici dňa už mám aj problem s chôdzou. O tom ako dlho mi trvá vstať z postele v noci keď idem aj 6 krát na záchod písať ani nebudem. Viem že sa mi asi rozširujú tie pôrodne cesty, a celkovo sa pripravujem na pôrod, ale už som z toho dosť nervózna a ubolená, lebo ma len pichá všade, a praskajú kosti.
Myslíte že to bude trvať ešte dlho ? Vaše skúsenosti ? 😞

magdalenal
16. apr 2021

kamoška tak mala prvé "kontrakcie", presne toč o popisuješ, bola s tým v nemocnici a povedali, že to sú "poslíčkovia" ..... o pár dní porodila. Drž sa 🙂

luna766
autor
16. apr 2021

@magdalenal mám aj silnejši a vodnatejši vytok, a v priebehu dňa aj také tie menstruacne bolesti, len je to nepravidelne.. a este sa neotvaram. Tak mam dost skomplikovane to cakanie. A neviem sa naladit na trosku kludnejsi rezim. Mozno by sa to pohlo kebyze som viac v pohode, a nie v jednom krci.

jaga18
16. apr 2021

Takto, úplne presne takto, som to mala posledné 2 týždne pri prvých dvoch deťoch. Teraz, pri treťom, to začalo už v 24 tt 🙄 Dr mi len toľko povedala, že to je tretie... zoslabnute panvove dno... lepšie to vraj veľmi nebude...

luna766
autor
16. apr 2021

@jaga18 tak už len vydržať 🙈

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre