Ostrá bodavá bolesť hrudníka po silnom zvracaní

miskakyblik
31. dec 2023

Ahojte , je to síce moje druhé tehotenstvo ale prvýkrát sa mi to stalo a dosť sa bojím. Pred dvoma dňami som ráno veľmi silno zakaslala pri zvracani.( Ranná nevoľnosť) . Veľmi ale naozaj veľmi ma v jednej chvíli keď som silno kaslala bodavo zabolel úplne celý hrudník bolo to akoby mi niekto nabodal tisíce ihiel po celej ploche hrudníka. Vystrelilo to až do rúk ktoré mi akoby na chvíľu zmeraveli ako keď zdvihnete niečo ťažké až si presilite ruky, otazeli mi, a celá som akoby za sekundu úplne zoslabla až som si musela sadnúť. Chvíľu som to rozdychavala kým to všetko ustúpilo aleo odvtedy keď si kychnem alebo zakaslem, tá bolesť Ostrá bodava sa vráti. Proste to zacítim , už nie tak silno ale stále cítim ihličky a pod pazuchami slabosť rúk.. trvá to pár sekúnd vždy... Stalo sa vám niekedy niečo podobné ? Mohla som si niečo poškodiť pri silnom kaslani ? Alebo je to len niečo ako svalovica a prejde to po čase ? Toto som nikdy nezažila ani to zvracanie ani tak silný kašeľ...moja doktorka ma dovolenku a pohotovosť považujem za krajne riešenie , preto sa pýtam tu čo náhodou sa niektorej nestalo to isté. Ak pozdielate budem vďačná.

silviaeli
4. jan 2024

@miskakyblik ako si dopadla??..nebude to krcna chrbtica?

miskakyblik
autor
5. jan 2024

@silviaeli zatiaľ niako, dokina stále dovolenkuje, ale aj bolesť slabne už to zacítim iba sem tam pri silnom kašli ( napr. Keď mi zabehne a pod) takže snáď to prejde už nejak...😏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre