Oslabená imunita v tehotenstve

petuskaa12
11. mar 2016

Ahojte 🙂 odkedy som tehotna mam pocit ze moja imunita rapidne klesla..stravujem sa ako doteraz, vitaminy, ovocie a zeleninka funguju. Lenze ked nebolia mandle, tak su upchate dutiny alebo som cela zahlienena. Uz neviem co mam robit a na radu doktorky ze kalciovy sirup..hmm to radsej nie. Neberiem ziadne lieky ani nic podobne, jedine tehotenske vitaminy. Pracujem v skolke, takze teraz ked len nejake dieta zasopli tak uz soplim aj ja. Mate nejaku radu?

seahorse27
11. mar 2016

Ist na PN a poriadne to vylezat. Uvazovala by som aj o dlhodobej PN, praca v skolke prave kvôli chorobam nie je celkom vhodna pre tehotnu.

maca283
12. mar 2016

@petuskaa12 Ahoj ja som neni tehotna ale robim skolke a tiez sa na ma všetko lepilo Tak teraz ked pocitujem pouzijem tymianovy kremna hrdlo hrudnik medzi lopatkami a je po probleme tebe by som este odporucila eukasol sprej streknut na oblecenie kt.mas oblecene v robote nebudu sa na teba lepit vsetky bacily Ja toto pouzivamaj od malicka pri malej teraz chodi do jasli a bola iba razchora

shopingshop
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre