Orgazmus počas rizikového tehotenstva

elie001
8. feb 2023

Ahojte, v 20. týždni mi lekár oznámil, že sa mi skracuje krcok a je pootvoreny, na nasledujúcej kontrole som mala krcok zatvorený, ale lekár mi nasadil pesar, beriem aj progesteron a magnézium a mám nakazany kľudový rezim, nebolo ani potrebné, aby mi vôbec povedal, že pohlavný styk mať nemozem, chcem sa však opýtať, možno teraz vyzniem hlúpo, ale mohla by som iným spôsobom mať orgazmus ? Ide totiž o to, že sa mi snáď zbláznili hormóny a ja si nemôžem pomôcť, ale mám neskutočnú chuť na sex.

veronikaszabova
8. feb 2023

@elie001
orgazmus - sposobuje stahy maternice. Takze radsej nespekuluj.

dada13288
8. feb 2023

@veronikaszabova
@elie001 jop i ja som sa obmedzovala, kym som cca 25 tt nezacala mat orgazmus v noci. Neskratilo to nic, pytala som som sa aj na gynde, tak povedali, ze toto sa neda ovplyvnit. Proste hormony. Vydrzala som az do 39 tt. Cize moze sa ti to stat, sama by som ani na orgazmus nepristala.

elie001
autor
8. feb 2023

@dada13288 to sa mi už práve stalo asi 2 týždne dozadu, myslela som si, že som trafená a bol to len nejaký veľmi realisticky sen, ale čítala som, že ten orgazmus počas spánku nie je taký ako keď dochádza k stimulácii napr klitorisu

tianna
9. feb 2023

@elie001 nie, pri sexe je najväčším problémom v tehotenstve (rizikovom) práve orgazmus.. 3x som musela držať celibát od 2 čiarok až po koniec šestonedelia.. ak by som bola ešte niekedy tehotná čaká ma ďalších cca 8 mesiacov celibátu. Veľmi náročné to bolo lebo chuť bola obrovská, ale vydržali sme obaja.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre