Ahojte baby uz som objednana diabetologicke.
Len neviem co cakat,da mi asi dietu? Nebude sa to nejak riesit inzulinom? Pri prvom dietati som ju nemala ale narodilo sa aj tak velke 4,300g.
Zatial ta bude sledovat a budes mat dietu. Ta zaberie vo vacsine pripadov. Moze sa to, aj nemusi, zacat zhorsovat postupujucim tehotenstvom. Ja som skoncila s dietou, vysokymi davkami inzulinu plus tabletky. Inzulin je super vec, netreba sa ho bat, ak bude potrebny. Pichat si ho nebolo nic strasne. A najdolezitejsie, dcera sa narodila krasne zdrava. Nestresuj sa, najdolezitejsie, aby ti tie hodnoty cukru teraz kontroloval diabetolog a babo sa dobre vyvijalo. Drzim palce.
Ja som mala podobné výsledky,, na diabetológii mi brali krv na glykovaný hemoglobín,čo je ukazovateľom ako si telo vie poradiť s cukrovkou...ja som mala vždy výsledky dobré,čiže len diéta,ktorú som držala poctivo,merala som si veľakrát za deň glukózu ....nakoniec som si mohla dať aj sladkosť raz za deň .na raňajky keďže výsledky boli super aj po sladkom croasante,čo mi povolila diabetologicka,...nakoniec usg v 30tt nenasvedčovalo tomu že.babatko ma komplikácie z diabetu,čiže váha úplne v norme,nakoniec sa dcérka narodila s váhou pod 3000g akoby som diabetes ani nikdy nemala ..glukóza u dcérky bola v norme po narodení a aj u mňa
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@rebeka134 bude ti asi opakovat test a pri takychto hodnotach sa bude riesit len dieta