Ahojte mamičky. Prosím , chytila ma dnes už taka menšia obava 🥺 cca týždeň mam opuchnutu nohu , nart na lavej nohe. V utorok som bola aj u gynekologičky jej to ukázať , povedala že to nie je problém z gynekologickeho hladiska.. skôr to vidí od chrbtice. Ale ja nepocitujem bolest chrbtice klop klop. Dnes ju už mam taku , že citim ako mi je moja papuča tesná. Ta druha noha je v poriadku.. prosím , čo to môže byť? Začinam sa báť 😪😪😪
Ja som mala asymetricky opuch, tak som kvoli tomu bola den v nemocke, nakolko som musela ist na cievne, tam som sa nesmela hybat, lebo museli vylucit trombozu. Takze krv, sono zil, potom zase nejaka prehliadka, konzultacia. Ehm, neskor navrhli vyvolavacku skrz tie opuchy a vysoky tlak. Ale nic z toho opuchu konkretne nejake zle nebolo. Ale u mna to bolo aj lytko.
Ahoj, ako si prosím dopadla s tým opuchom nártu? Mne týždeň pred porodom opuchol nárt a členok a som už tretí týždeň po porode a trošku to odpuchlo od členka, ale stále ten opuch pretrváva na nárte. Chodím aj na vyšetrenia a všetci sa divia prekvapene na akom mieste je opuch.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj ak sa jedná o asymetrický opuch (len na jednej nohe) tak môže ísť o lokálny zápal alebo zúženie žíl na nohe. Treba vyhľadať lekára.