Opuchnuté genitálie

ju1a215
14. feb 2024

Ahojte 👋👋
som tu nová
druhorodicka 😃
idem rovno k veci..
mam to iba na jednej strane ľavej pri pipine kde som mala pri prvom pôrode nastrih akokeby naliate, zdurene, väčšie 🤣neviem ako to opísať kukala som to aj zrkadlom nebolí nepáli ma nič aj keď si to chytím iba je to opuchnuté.. v piatok mám poradňu ale už som to nevydržala tak píšem sem... a jasné keby som mala pri dotyku alebo pri pohybe s tým problém šla by som s tým.. len ma zaujíma aj váš názor... ďakujem za odpovede.. pekný zvyšok večera

ivangeline
14. feb 2024

Nebudu to krcove zily. Ja mam take..kazde tehotenstvo. Vnutornw krxove zily...vidiet to len tam a vzadu pri kolene.

ju1a215
autor
14. feb 2024

@ivangeline no môže keď si natiahnem kožu na tom mieste tak vidno modré žilky.. dufam ze to bude iba to.. ďakujem vám za odpoveď som pokojnejšia.. lebo pri tomto druhom tehotenstve je mi všetko a všetko nové a iné tak som dosť prekvapená že naozaj každé tehotenstvo je iné.. 🤣

anonym_kaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
joesvk
14. feb 2024

Varixy z tlaku bruška. Ja som pri druhom tehotenstve mala tiež na jednej strane .Po pôrode to samé zmizlo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre