ahojte baby, som v 16t tehotenstva a pred par dnami som zacala mat pocit ze mi zapuchaju nohy, mate s tym niektora skusenosti? Ako sa tomu da predist lebo co na to pomaha? Popripade nejake rady?dakujem
tak uz len ten krem je chladivy ten sa može
A fraxiparin som si aj ja pichala prve tri mesiace
@kattyy3 mne setricka u gynekologa radila proti opuchom jest vela bielkovin, tie viazu vodu. Denne vraj kocku tvarohu. Este som to neskusala ale budem musiet zacat, tiez som napuchla.
@kattyy3 Ahoj ja som mala presne tento istý problém až nato že mne opuchalo všetko. Ruky nohy oči pery a to od začiatku tehotenstva. Tiež som si pichala fraxik.Ja som popri tom brala aj iné lieky čiže sme dlhšie zisťovali čo mi to spôsobuje a boli to nakoniec tie injekcie. Toto opuchanie je forma alergie na tie injekcie. Povedala mi aj to lekárnička. Určite to prekonzultujte s lekarom. Mne najprv zmenil druh injekcii, tie boli ešte horšie a potom úplne vysadil . Povedal že už som po 13 tt že to je v poriadku. Trošku som sa čudovala ale on vie čo robí a musim povedať že odvtedy mi je oveľa lepšie a bez opuchov. 🙂
@lucianakoniku ahoj aj ja som dnes dostala rovnaku radu od sestricky vraj je tvaroh uplne super a treba vela mliecnych vyrobkov, sunku, masko a strukoviny a samozrejme viac oddychovat, vykladat nohy a malo by to prejst. Dakujem za radu skusim
@kattyy3 drzim palce, nech to pomoze, ja som si uz tvaroh nakupila 😀 jedine s cim ma trochu problem ze ho az tak velmi nemam rada. asi budem musiet pohladat nejake recepty na domace tvarohove dezerty 🙂
mne dnes tiez dr.povedal, ze sa mam trochu nohy opuchnute. ze treba menej solit a nepit mineralky. len co ked ja cely zivot nesolim a mineralky nepijem, lebo sa mi zdaju slane. cize idme aj ja skusit ten tvaroh
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som pouzivala tablety fortiven a bodyfresh krem s justu a bolo bez problemou ale fortiven sa nesmie uzivat ak mas tabletky na riedenie krvi