Dobry den,
puchnu mi chodidla a clenky, som v 39.tt. Tie chodidlá sú celkom dost opuchnute, neobujem ani slapky. Tlak mam 130/80. Je to dôvod na návštevu lekára? Nechcem nič podceniť, no zároveň nechcem ani zbytočne stresovať a otravovať ich na pohotovosti kedze uz je vecer a zajtra vikend…
A to len teraz sa ti stalo? Doteraz ti nepuchli? Odmeraj su tlak aj zajtra parkrat a ak bude ok, tak to dovod na pohotovost nie je.
@anavixy doteraz mi minimalne opuchli ak som napr cely den bola na nohach.. ale teraz sa snazim mat nohy vylozene vacsinu dňa a mam ich veľmi opuchnuté..zdá sa mi,že aj menej močím..
Na toto ti poradím nech ti večer natiera manžel nohy alpou mne to pomohlo a ráno boli o čosi menšie...
Návšteva lekara??? Sak ťa pošle do prdele a nakáže vyložiť nohy😆 veď silné opuchy noh sú bežné v tehotenstve🤦🏻♀️
U mňa boli opuchnuté nohy znakom blížiaceho sa pôrodu. A to som ležala v nemocnici. Na druhý deň po pôrode mi odpuchli.
Je to normálne. Skoro každá zena je pred pôrodom opuchnuta ja som bola cela ešte aj tvar
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
úplne vynechaj soľ. nejedz žiadne údeniny, syry....vydrž pár dní.
nohy odpuchnú.