Ahojte,prosim Vas,absolvoval niekto operaciu slepeho creva v tehotenstve?Aktualne som 21 tt,operovali ma v nedelu,vo stvrtok ma pustili domov a doteraz mam velke bolesti a krce.Nemala som od operaciu este stolicu,aj s vetrami mam problem,preto mam v plane dat si dnes prehanadlo a snad sa mi aspon trochu ulavi.Picha ma velmi v mieste slepeho creva,vacsinou je to az neznesitelne,nevim sa sama postavit z postele.Mam pocit akoby som mala uz tyzden kontrakcie,ale babatko je podla doktora v poriadku,aj maternica.Prejde to alebo sa udialo nieco,co mam ist opat riesit do nemocnice?Dakujem Vam za vsetky rady.
@nikto87 preháňadlo nie, radšej si daj čipok. Ak nepomôže a bolesti neustúpia tak určite smer doktor.
Ak. Si po operacii prehandlo urcite nie, skor glycerinovy cipok, aj dva, este viac si ublizis prehanadlom
Preháňadlo myslíš co presne? Určite nedávať v tejto situácii,len glycerinovy cipok mozes aj dva naraz si dat.Nech ti manžel ide kúpiť rektalnu rurku a použi ju.Potrebujes sa už vyprázdniť.Ak sa to nepodarí,tak smer chir.pohotovost.Zvysena teplota nie je?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nikto87 no ak si odvtedy nemala stolicu isto sa chod ukazat.nebola som sice na takej operacii,ale mat take bolesti uz skoro tyzden nieje ok