Operácia hemeroidov v 34. týždni tehotenstva

lydiastas
7. dec 2020

Dobrý deň,prosím vás, zažila niektorá z vás operáciu strombotizovanych hemeroidov vo vysokom.stadiu tehotenstva? Ja som momentálne v 34.tt a nedalo sa inak..ani chodiť,ani sedieť,prišla som proktologiu a ihneď mi to v lokálnej anestéze vyrezali. Bolesť nastúpila pár hodín po zákroku,po tom ako skončila účinná látka Mezocainu. Nemôžem si dať nič od bolesti,pretože čakám bábo,čo chápem. Ale neviem zhodnotiť,či to má takto boliet. Dnes 5. Deň od zákroku a ja sa neviem.pretocit na druhú stranu v posteli.Po stolici strašne veľa krvi a dubová kôra, repík (sedacie kupele) nepomáhajú. Nemáte nejaké skúsenosti?

pininka1
7. dec 2020

Urcite aspon paralen si mozes dat, aspon trocha od bolesti aj proti zapalu. Mne velmi pomaha framykoin. Ja som mala tiez tieto problemy ale nesla som s tym, liecila som sa len doma a vzdy to preslo. Ja som sa bala ze to dopadne este horsie ako ked sa budem liecit doma.

kacena4
8. dec 2020

@lydiastas v kazdom pripade by si sa mala obratit na dr a ucite nejake lieky mozes si v 34tt ne na zaciatku kedy sa tvoria babatku organy teraz drobcek "uz len pribera na hmotnosti" a az tak mu lieky neuskodia je to ako keby mal teplotu a dala by si mu lieky od bolesti neboj a hlavne toho lekara nech to on skonstatuje ci je to ok alebo treba nejake atb aby sa to nezapalilo - infekcia a neskomplikoval porod!

kiki68
9. dec 2020

Myslim ze ibalgin sa moze a tiez aspirin sa moze a paralen. To viem od mojej doktorky.

silviach18
7. jan 2021

@lydiastas dobrý deň, ja som si prešla niečím podobným v 32. ty, našťastie bolesti boli len prvé dni. Áno ste nakoniec dopadlo? Máte už za sebou pôrod? Držím veľmi palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre