Dobrý večer , chcela by som sa opýtať či sa tu nenájde nejaká maminka , ktorá ma s týmto liekom skúsenosti v tehotenstve . Ja som tento liek dostala na základe toho , že mi bolo od druhého týždňa strašne zle nevedela som udržať jedlo a ani vodu , a vôbec nič mi na to nepomáhalo . Šla som pred týždňom na pohotovosť , lebo mi prišlo starasne zle , tak som sa odhodlala ísť . Tak mi pán doktor predpísal tento liek vraj by to malo byt ok , pýtam sa lebo v príbalovom letáku bolo , že by sa nemal tento liek v prvom trimestri a ja som pomaly v desiatom týždni či to nieje nebezpečne , lebo sa tam píše že bábätko sa môže narodiť s rázštepom pery . Snáď sa tu niekto nájde . Ďakujem za všetky odpovede .
Jasne, lekári nevedia.. nič ;) hlavne že ty vies…
@andaluzia12 ano viem🙂
@mofa ja hľadám skúsenosti , nie čo si kto mysli . Ďakujem .
@miusik2002 skusaj🙂 poradis potom ty inym.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vacsinou nie su tie lieky testovane na tehotnych zenach.Takze sa proste uzivanie v tehotenstve neodporuca. Ja by som nebrala ziadne lieky a uz vobec nie od nejakeho lekara z pohotovosti. Viem co sluzi u nas v nemocnici na pohotovosti. Oni proste nevedia….. Ale tak realne niekdy proste musis brat nejake lieky lebo je to dolezite na zachranu matky ale asi to ries s gynekologom.