ma niektora skusenost s omotanou pupocnikovou snurou vasho dietatka dakujem
@svecovat vidia Ti teraz na USG omotany pupocnik? ak ano, tak to sa este moze odmotat🙂) len to budu sledovat. My sme mali omotany pupocnik v den porodu ( den pred porodom vecer som bola na USG a vsetko bolo OK) maly sa pocas noci nejako otocil a zamotal sa....dopadlo to nastastie OK, ale podstupila som urgentnu sekciu. Ale dostal sa z toho, detaily porodu nebudem uvadzat, aby si sa nezlakla, ale vcera maly oslavil 3. narodeniny a je to nase krasne chlapciatko🙂
U mna to bol nakoniec cisarsky, lebo maly sa kvoli tomu nevedel dostat von. ☹
ja viem len mne zistili dnes uzol na snure zevraj je dlha a zajtra nastup do nemocnice taka som nervozne ze ani spat nemozem o dve deti som uz prisla tretie nezvladnem dufam a verim ze to bude v poriadku
@majka99999
@svecovat u mňa tak isto, malá nepostupovala dole kvôli pupočníku a mala som potom cisársky.. neboj sa s omotaným pupočníkom sa rodí veľa detí
Môj mladší na narodil s uzlom na šnúre, tiež bola dlhá a hrubá, je úplne v poriadku. Doktorka na sále hovorí " aha mamička, pozrite aký pekný uzol". Je fajn že idete do nemocnice, keď o tom vedia budú sledovať prietoky a monitorovať či všetko v poriadku. Určite lepšie ako o tom nevedieť a vyskytnú sa komplikácie príčinu ktorých necbdú vedieť hneď určiť. držte sa!
@svecovat dobre to dopadne, neboj, drzime palce 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@svecovat jejda takych deti tu je. Mladsi ju mal trikrat obtocenu okolo krku. Porod bol normalny ziadne komplikacie. Ale nebolo mi vsetko jedno ked som ho zbadala. Neplakal modra tvaricka. Kym mu to odmotali bola to vecnost.