Ahojte. V piatok ma čaká tento test, ešte som ho nezažila, baby maminky, tie ktoré ste ho zažili, ide korektne o tento s malinovou príchuťou, ako to chuti? Ako vam potom bolo ? To uz je na riadene v tej fľaštičke ? Ďakujem za odpovede.
ano suhlasim , chuti to ako presladena malinova sirupova voda, ja som cakala ovela horsie..dalo sa to v pohode vypit, zle mi vobec nebolo, mohla som medzi odbermi pit aj trocha cistej vody, akurat ma potom uz hlava bolela ale to mozno len z unavy :D
Daj si to do chladnicky, je to uz hotovy roztok. Chuti a vonia to ako vyprchana retro ruzova malinovka z detstva. Aj sa potom z toho tak grga, ako po malinovkovej/sirupovej vode. V oboch pripadoch som po hodine musela ist na zachod, ale nie tak, ze by ma nejak extra prehnalo. Skratka mi trebalo. A to bolo cele. Mala som so sebou fatru. Nemam rada taketo extra sladke veci, ale toto sa uplne v pohode dalo. Je to len 250ml tusim. To mas za chvilu vypite. V ten den ma len pobolievala hlava a tiez to mohlo byt len z unavy, kedze rano som utekala k lekarovi + cesta a vsetko okolo. Mas vyhodu, ze este nie je tak sialene teplo. Predchadzajuci ogtt som mala v 35stupnovych horucavach, tak som bola este viac unavena.
Chuti to ako voda so sirupom, len trochu sladsia. Vypit to vypijes. Mne bolo po tom trochu nevolno, tocilo sa mi v hlave, ale pri otvorenom okne som to predychala. Neboj sa nic strasne ta necaka🙂
Ahoj,mne z toho bolo na vracanie, ale nebola to žiadna malinová príchuť, len obyčajná glukóza vo vode,takže príšerne presladena voda. Ale druhýkrát mi niekto poradil,že si tam môžem dať citrónovú šťavu. Takže som si z domu doniesla ½ citróna a urobila som si z toho parádne koncentrovanú citronádu. Nebolo mi zle. Len som sa cítila z toho spracovania cukru veľmi unavená. Možno aj zo sedenia a ničnerobenia 🤷♀️ Drž sa!🍀
Hustý malinový sirup, asi tak by som to opísala. Mne to chutilo, nic hrozne to nebolo,neviem si pomôcť ale podľa mňa sú tie "hrôzostrašné" opisy žien ako im bolo zle a neviem co, bud trochu zvelicene alebo vo veľkej miere vyvolané už vlastným nastavením, ze kriste pane, aká hroza a ako mi bude zle.
Na tom teste sme boli naraz asi 4-5zien, ani jednej nič nebolo, úplne v pohode sme to vypili, šli na krv, a sme si tam tak 2 hodiny sedeli. Rovnsko ako kamošky, ci z rodiny ženy, nebolo im z toho nič.
Ahoj. Som za obyčajnú práškovú neochutenu glukozu ,ktorá sa zaraba s vodou. Vypiť a hneď nato trochu citrónu, alebo do toho. Nakoľko nemusím žiadne sladké vody toto ochutene bolo pre mňa hnus. Držím palce
Ono to je niečo téma ako pôrod, každý ma strašil, že som stihla budem trpieť a pôrod bol rychly a dobry. Preto aj tato voda, uvidis sama. Väčšinou to nikomu problem nerobi, pre mna to bolo veľmi sladké a asi po hodine mi prislo veľmi zle. Potom sa potvrdila aj tehotenská cukrovka. Ale ako pisem, pre teba to môže byt nic a skvelo to zvladnes 🙂 ako tu jedna pisala dobre,že nie sú horúčavy, ja som vtedy sedela a čakala v tých najväčších horúčavách, aj to spravilo svoje
Vsetky tie ochutene su ako lacny dzus pre deti/ sirupova voda sladka. Ako Ja by som kludne vypila este jednu, mne to chutilo vtedy 😃 som prase 😂
boze toto su teda..to dospela osoba nevypije trochu nechutne sladku vodu???co potom v zivote chcete vobec vydrzat...ako sa da strasit s cukrovou vodou?????co je to za blbotiny...nehanbite sa?deti male musia co vsetko vydrzat a vy tu pisete o cukrovej vode.
Je to uplne v pohode.na kilometre vzdialene od praskovej glukozy co.mi dali vypit pri prvej dcere pred 8.rokmi..len po takom prudkom stupnuti cukru sa mozes citit zvlastne mna hadzalo ako by som mala vypite 🤣
Ja som mala presne tu malinovu, cakala som, ze to bude sladke ako fras, ale za mna uplne normal. Ako malinovka. Vobec nie extra sladke, pohoda 🙂.
Ja som sa toho veľmi bála, celé tehotenstvo som nemala chuť na sladké, preto som z toho mala o to väčšie obavy. Úprimne? Neviem, či za to môžu tehotenské chute, ale keby mi to dali v dvojlitrovke, asi by som to tam na ex vypila 😂 za mňa to bola neskutočná dobrota, fakt som si pochutila 👍 nemáš sa čoho báť 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ziadne grcacky a hrozne scenare o ktorych som sa na MK docitala sa nedostavili. Je to silnejsia sirupova voda, vypijes a sedis.