Dobrý deň mamičky. Odtekala niekomu z vás plodová voda po kvapkách? Robili mi aj ultrazvuk vraj ma bábätko dostatok plodovej vody, všetko bolo v poriadku aj pri vyšetrení, kde nezaznamenali odtok plodovej vody. Vraj môžem mať nejakú trhlinku odkiaľ tečie. Som na konci 37tt. Kedy ste potom rodili? Ostali ste v nemocnici ci ste išli domov? Ďakujem za každú odpoved
U mňa to bolo tak že ráno som mala kontrolu u gynekologičky. Vraj všetko ok ešte nerodim ale hovorila som jej, že ako keby zo mňá stále niečo tečie, no vraj určite nie. Po príchode domov to bolo viac a viac tak som jej volala a ona že na vyšetreni bolo všetko ok voda mi určite neodteka. Takto som vydržala celý deň..nemala som žiadne bolesti. Ale večer mi to nedalo a išli sme na príjem do nemocnici. A tam že rodiiime :D voda mi otekala do rána ale bolesti neprichadzali tak mi museli porod vyvolat. Do 4h som porodila v 37tt. Všetko bolo v uplnom poriadku.
Ďakujem Mamičky za vaše rady a skúsenosti, len ja to mam trochu inak 3 lekári mi v nemocnici hovorili rôzne názory, nechali ma tam lezat a nic. Vraj maly má veľa vody, a nič viac. Teraz som doma tak uvidíme...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne tak zacala odtekat rano (cca okolo 8-9hod)...dala som si len vlozku a pripravila muza, ze ked pride z prace, ideme do porodnice. Tam sme prisli okolo 16:30 a trosku ma zhukli, ze kde som bola od rana🙈 (a co ja som ako prvorodicka vedela?😕). Vodu mi "pustili" oni asi okolo 17tej a cakalo sa na rozbehnutie porodu (a prichod mojho porodnika). Nakoniec som porodila cisarskym o 3hod. rano pre nepostupujuci porod a preto, ze maly bol uz prilis dlho bez plodovej vody🙄 (dodnes som nepochopila, preco mi ju nenechali odtiect samovolne...)...to je ale 10rokov dozadu😉