Odstránenie znamienka na bruchu počas tehotenstva

tehotna40
14. nov 2023

Ahojte žienky, som na konci 15tt, mala som na bruchu ploche znamienko, mala som ho teraz zopár dní také červené a teraz zostalo vypukle. Môžu sa v tehotenstve odstraňovať znamienka na bruchu? Kožná ma objednala na 28.11.

beata_k
14. nov 2023

@tehotna40 Ciste technicky moze. Ale ja by som to odlozila. Dost by som sa bala skaredej jazvy tym, ze brucho sa bude zvacsovat a cerstva jazva tiez.

nin12345
14. nov 2023

@tehotna40 uplne suhlasim s komentarom vyssie.. podla mna by sa ti to nezahojilo pekne cize ak to nie je uplna nutnost odlozila by som to

tehotna40
autor
14. nov 2023

Ďakujem, počkám teda co povie kožná, dosť som sa aj zľakla ze to bolo také červené a teraz zostalo vypukle
@beata_k
@nin12345

beata_k
14. nov 2023

@tehotna40 V tehotenstve su v tele zeny obrovske zmeny. Samozrejme ak by to bolo rizikove, tak von. Ja by som ho radsej chodila pravidelne kontrolovat a po porode von.

bluecapybara
14. nov 2023

Mne vyberať počas tehotenstva nechceli nič, že až po… (ale je pravda že ja som skoro odpadla aj pri vypaľovaní bradavice dusíkom :D neviem či by som robila pri chirurgickom odstranení)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre