Zdravím, poradíte dáky dobrý odskúšaný tlakomer pre tehotné?
@snipa dobrý deň. Neviem aký je pre tehotné ale ja som použ. Veroval
Pre tehotne????🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Pred otehotnenim by mali byt IQ testy.
@snipa neviem o tom, aby sa tehotným inak meral tlak... ja mam omron tlakomer a som spokojná
Kúp si napr Omron, dostaneš ho kúpiť bez e v lekárni či v zdravotníckych potrebách a mizes ho používať aj keď už nebudeš tehotná
A kuo si aj nejaké vitamíny pre mozog, potrebuješ ich
Odpovede fakt na urovni… 🤦♀️ Pytam sa lebo neviem a videla som, ze sa predavaju aj vyslovene pre tehotne.. tak ak v tom nie je rozdiel normalne odpisem a nie idete predpisovat lieky na hlavu. Tie si dajte vy.. pre info.. https://www.aladdin.sk/zdravotnicka-suprava/beu... … nie som lekarnicka, nemam odkial vediet aky v nich je rozdiel 🤦♀️
@snipa trochu selektuj. Marketing je svina. Je to taky isty tlakomer.
@snipa marketing... Tehotným nemeraju na poradnach tlak inak ako netehotnym 🤦🏼♀️
@snipa tato veta ma dostala "Dokáže totiž odlíšiť tep srdiečka mamičky od bábätka!".
V zivote som sa nestretla s tym ze by tep dietata zasahoval do merania tepu matky. Ved ten sa da zmerat len lokalne v maternici 🤦♀️ Alebo sa nebodaj ten tep prenasa po zilach ako po hromozvode? 😂
Marketing je veru silna zbran a my matky sme perfektne obete tychto taktik
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@snipa a prečo si myslíš že tehulky majú "zvláštny"tlakomer?