Ahojte. Obraciam sa na Vás s prosbou o radu, pretože sama už neviem čo mám robiť. Som v 7tt tehotenstva a nesom schopná niečo jesť. Začalo to tým, že mi smrdelo mäso, tak som ho vyhodila z jedálnička. No teraz mi už smrdí doslova všetko a neexistuje jedlo , na ktoré by som mala chuť. A keď niečo jem tak neskutočne nasilu a naťahuje ma pri tom. Nemôžem piť ani čistú vodu z kohútika, pretože cítim tam ten chlór a hneď ju vyvraciam..už skoro týždeň len ležím doma, lebo som neskutočne slabá, snažím sa aspoň nasilu niečo zjesť, ale nejde to vždy. Napr dnes som zjedla pol banány, viac naozaj nešlo do mňa. Včera asi dokopy jeden zemiak so trochou špenátu a pomaranč. Pred včerom hrianku s maslom... proste takto to ide už skoro týždeň a ja neviem co robiť, ako si pomôcť. Už som volala k lekárke, ale dostanem sa tam až vo štvrtok..
Skus dojcensku vodu pit po glgoch,caj,piskoty,bebe kekse,polievku vyvar..ja som takto fungovala do 5.mesiaca
U mna to bolo podobne. Skús si dať do vody citrón, tiež ma nadrapovalo z obyčajnej vody.
Ďakujem baby za rady
Tiež som to tak mala vyše mesiaca. Jedla som čo sa dalo, rohlík s maslom, cestoviny so syrom, suché piškóty a pod. Napodiv som zvládla občas aj McDonald 😅 Pila som vodu s citrónom keď to inak nešlo, občas colu.
ja som to tiež tak mala, len mne chutilo ovocie a zelenina surová, tak som na tony to jedla do 5.mesiaca a potom som začala aj zemiaky a jogurt 🙂 a malý nebol vôbec podvýživený 🙂
Časom to prejde. Ja som pár týždňov tak jedla len jablká a maslový chlieb.
Uplne normalne..ja som bola niekolko tyzdnov iba na ovoci, nic ine som nezniesla a samozrejme som aj schudla..lekar povedal nech si davam tehu vitaminy, ktorymi docasne pokryjem vsetko co treba..na prelome trimestra to zo dna na den odznelo..
Ja som prezivala na suchom pecive,popripade som ho natrela s maslom,
Domace jablkove presnidavky,piskoty a banany
Pila som coca colu,davala som si soda vitar tablety na palenie zahy.samozrejme ze jeden den som sa z tychto veci najedla a prezila den a na druhy den som zase vracala ak som zjedla napr.presnidavku.kazdy den bol iny.uz ked mi bolo 3 dni tak ze som vyvracala aj vodu a nic sa neudrzalo tak ten 4ty som uz chcela ist na pohotovost a rano mi zazrakom nic nebolo.
Voda aj mne smrdela tak som si kúpila kanvicu Brita a píla vodu iba z nej. Jedlo tak jedzte aspoň niečo aj keď je toho malo. Keď ovocie jedzte to. Hlavne sa snažte aspoň niečo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No ja som to mala tiež takto 😬 ako tak mi chutilo aspoň ovocie, pila som Kofolu väčšinou 🤷🏻♀️ ale prešlo mi to cca po 12 týždni. Asi je to normálne toto nechutenstvo