Ahojte, mala som krvácanie po ktorom mi Dr povedal, že sa mi časť placenty odlúčila a preto som začala krvácať. Mam nadriadený kludovy režim, len ležať max. na VC a neviem či to takto budem až do konca tehotenstva alebo sa to vie zlepsit a placenta sa zahojí. Prosím mamičky ktoré ste mali takýto problém alebo ste tiež museli ležať celé tehotenstvo ako ste to zvládli.
Mala som v 13tt taketo odlucenie placenty. 2tyzdne som bola v nemocnici, nasledne kludovy rezim. Nemusela som len lezat, ale nemohla som sa fyzicky namahat. Placenta sa dalej uz neodlucovala. Mala sa narodila 38+4tt.
Ja v 17.tt a hned ma dali s vyviazanymi nohami a podlozenou panvou na lozko.skoro dolu hlavou,a nedovolili sa skoro ani pohnut.
Ani na wc ,nic.
Po tyzdni prisneho kludoveho rezimu v tejto polohe sa to ustalilo.krvacanie nebolo viditelne.
Pustili.ma na wc a tam som videla cestvu krv-bolo to vnutorne krvacanie.
Na dalsi den ma uz aj brali na sal...
Ak mozes,urcite lez s vylozenymi nohami.
Ber lieky co ti dali na udrzanie a setri sa,ak to dieta chces
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ivankamaminka mala som to velmi podobne, mala som kludovy rezim, ale ked sa vstrebali hematom, bolo to lepsie. Mala som potom este kopu problemov, dietatko slabo rastlo, brala som lieky na riedenie krvi ( ale ja mam poruchu zrazania, o ktorej som nevedela). Uz ku koncu tehotenstva som fungovala normalne, bola som doma, nie v nemocnici. Je toho vela, ak chces pokecat, napis pokojne aj spravu. To dietatko uz ma takmer 5 a mame este jedno mladsie. Drzim palce 🙂