Pekný večer vám prajem ak vám zacala postupné po kúskoch odchádzať hlienova zátka (priesvitná) bez krvy a podobného sfarbenia po akej dobe sa vám spustil pôrod ? Potiahli ste v takomto prípade ešte niekoľko týždňov? Ďakujem
A je to urcite zadka?....mne sla vzdy s krvou.Pri prvom synovi odisla vecer a na druhy den som rodila.Pri tretom odchadzala sobota/nedela a i tak museli vyvolavat porod.Takze to je hop alebo trop
Mne tiež prvý väčší kus odišiel min.tyzden v utorok a aj v stredu.. Dnes po tyzdni zas ďalší kus, ale vždy je to hnedasty sopel.. na porod to zatiaľ nevyzerá.. už som viac ako týžden otvorena na 3cm.
Cca. týždeň
Mne odchádzala postupne a bola farby taký pekný zltohnedy sopel. Začala v 31tt a pôrod bol v 38tt
@gubcikova a odchadzala každý deň ? Alebo v priebehu pár dní občas sa objavil?
Odchádzala tak že raz za 5dní niečo a vždy v inej veľkosti
Postupne mi odchádzala mesiac, vždy po pár dňoch kus.
Mne odisla zatka a na druhy den som porodila v 37+3
Aj mne ked odisla zatka vecer, na druhy den som isla rodit 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tuším po 2 týždňoch som porodila 🙂 odchádzala po kúskoch, presne ako píšeš. Ale taký väčší kus už aj s krvou vyšiel až v noci pred pôrodom (ráno mi potom praskla voda a na obed bol malý na svete).