Čaute ženy chcem sa poradiť, od včera som začala slabo špiniť, potom nič a dnes opäť špinenie ale nie len samotný výtok ale v ňom malinké kúsky, vyzerajú drobné ako mak. Ešte som nebola u doktorky na potvrdenie tehu, objednala ma az o 10 dní no určite pôjdem skôr. Čo myslíte môže to byť v poriadku?
Ahoj, ja to poradim pohotovost, sice ti nic nedaju ale aspon urobia usg.
Pri mojom prvom tehotenstve som mala spinenie malicke asi 2 dni. Nic moc len malicke kvapky. Po 2 dnoch nastupili bolesti a zrazu bolo koniec.
Potom zdravy syn, tehotenstvo bez problemov.
A posledne tehotenstvo .. v 7 tt neskutocna masa cervenej krvi, 2x v priebehu 24 hod. Na pohotovosti ma len vysmiali, ze oni stym ale babanku bilo srdce. Pichli mi dycinone, dali mi ho aj na domov + progesteron, magnezium. Spinila som do 12 tt, co poradna, to som cakala, ze sa babu zastavilo srdce. Nakoniec ok porodila som zdrave dievca.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Žiaľ, tu je každá rada márna. Treba len počkať. Pri prvom som spinila od 7tt a bol z toho MA.
Pri druhom som tiež spinila a syn sa narodil zdravý ako buk.
Držím palce!