Od včera som začala slabo špiniť

1. jan 2024

Čaute ženy chcem sa poradiť, od včera som začala slabo špiniť, potom nič a dnes opäť špinenie ale nie len samotný výtok ale v ňom malinké kúsky, vyzerajú drobné ako mak. Ešte som nebola u doktorky na potvrdenie tehu, objednala ma az o 10 dní no určite pôjdem skôr. Čo myslíte môže to byť v poriadku?

veklipo
1. jan 2024

Žiaľ, tu je každá rada márna. Treba len počkať. Pri prvom som spinila od 7tt a bol z toho MA.
Pri druhom som tiež spinila a syn sa narodil zdravý ako buk.
Držím palce!

dada13288
1. jan 2024

Ahoj, ja to poradim pohotovost, sice ti nic nedaju ale aspon urobia usg.
Pri mojom prvom tehotenstve som mala spinenie malicke asi 2 dni. Nic moc len malicke kvapky. Po 2 dnoch nastupili bolesti a zrazu bolo koniec.
Potom zdravy syn, tehotenstvo bez problemov.
A posledne tehotenstvo .. v 7 tt neskutocna masa cervenej krvi, 2x v priebehu 24 hod. Na pohotovosti ma len vysmiali, ze oni stym ale babanku bilo srdce. Pichli mi dycinone, dali mi ho aj na domov + progesteron, magnezium. Spinila som do 12 tt, co poradna, to som cakala, ze sa babu zastavilo srdce. Nakoniec ok porodila som zdrave dievca.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre