Ahojte od ktorého týždňa tehotenstva vám začali posličkovia ? Koľko vám trvalý a ako sa vám prejavovali ?
@anjelicek26
Neviem či sú to posličkovia lebo som prvorodička ale od včera cítim také jemne ako keby menštruačné bolesti do krížov a brucho mi dnes tvrdlo 3 krát ale malý je dosť aktívny som len v 31tt
Ked mas akekolvek pochybnosti, tak chod na CTG... mne sa mlady az do porodu otacal priecne, otacal tak, ze sedel na zadku a vtedy to dost bolelo, ale poslickovia to neboli... a krize mi odpalovalo kazdy bozi den... zacinam si uvedomovat, ake je to super, ze je maly uz tri mesiace vonku 😂
nemala som vobec, ale patrim k tym stastnejsim.
Ja som 29 týždeň začalo mi tvrdnut brucho a od krizov ma začne bolieť bruško mi spadlo už nižšie malý je aktívny riadne. Pri prvom son toto nezažila doktorka mi už povedala ze drobec je dosť nizko a mam co najviac ležať aby som predcasne neporodila
Pri prvom vobec ziadne, ja som inak, ale ani tie normalne dost dlho necitila 😅 teraz v druhom tehu som letela na pohotovost s bolestami podbruska a tiez mi v noci vyrazala bolest do krizov a namerali mi slabunke kontrakcie v 25 tom tyzdni. Odvtedy uz par dni chvalabohu nic .
Ahojte ,tiež som v 27 tt,, a sem tam počas dňa slabo pociťujem z dola tlak, no dnes až tak že som musela sadnúť ,, no pomaličky to ustupuje , len že moja lekárka má do 9.8.dovolenku , a nik ju nezastupuje , sestra je tiež po pôrode a vraví že ona to tiež mala ,,že sa nemám báť ,no pri dcérke som také nemala , a ja rodiť nemôžem len cisársky,tak preto je mi to divné 🥂, ďakujem za radu 🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
U prvej vobec, u druheho posledny tyzden, u tretieho od 25.tyzdna kazdy bozi den, u stvrtej od 20.tyzdna intenzivne kazdy den stvrdnutie bruska na par sekund take studene akoby a zas povolilo, u piateho ziadny poslickovia do porodu proste nic...neviem, ci ti pomoze ako a kedy to bolo u inych...drviva vacsina tych poslickov ma (maternica cvici), len nie kazda to vnima bolestivo ci intenzivne...