Asi 3 dni ma trápia strašne ťažké oči, štípu ma a mam ich ako keby suché napadlo ma že očné kvapky by mi trochu pomohli ale nejsom si istá či ich možem v tehotenstve?
Umele slzy mozte, kupte si bez konzervacnych latok / Hylo-commod a ine v lekarni urcite poradia aj lacnejsiu aj drahsiu verziu). Suche oci v tehotenstve mozu byt
Ked si kvapkbete stlacte si vnut.kutik kvapky vam neodtecu do nosa alebo ostanu len v oku
@bavlnka92 su kvapky, ktore su v tehotenstve kontraindikovane a nesmu sa uzivat, pozor ak rozdavate rady ohladom zdravia a nemate zdravotnicke/medicinske vzdelanie
a kvapky do nosa- detsky nasivin
@taktotedanie no presne som si aj myslela že tam bude niečo čo nebude vhodne v tehotenstve, ďakujem🙏🏽 Ibaže asi to nebude len suchosť očí dnes ráno som sa zobudila s opuchnutým zahnisaným okom takže pravdepodobne tam bude zápal a to už budem riešiť radšej s odborníkom
@llnzz tak to chodte na vysetrenie, pravdepodobne sa jedna o hnisavu konjunktivitidu, ziadny zapal v tehotenstve nie je vhodny, moze zapal prejst aj na druhe oko tak si netreba ist rukami do oci, doma vlastny uterak, je to prenosne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
budem drzá ale ako súvisia oči s plodom v maternici? to sú dve odlišné časti tela = kvapky nemajú ako ublížiť.