Dobry vecer, dnes som sa dozvedela ze som tehotna , 4 tyzeen priblizne , pred necelymi dvoma tyzdnami ma ockovali proti covid vakcinou pfizer, v tej dobe som nevedela o tehotenstve , teraz ma vsetci plasia , mal niekto podobnu vec ? A ci to nejak neohrozilo vyvoj plodu dakujem
@simona966 nic sa nestane, klud! Prve tri tyzdne je dieta v maternici attonomne, vyxivuje ho zltkovy vak 🙂 bude to okej! Drzim palce.
@simona966 neboj sa, na Fb sa pridaj do skupiny očkovanie pre tehotné, tam sa všetko dozvieš, vysvetlene je to tam od odborníkov. ☺️
Ja som mala presne tak isto ale očkovaná modernou. Potratila som v 8tt ale povedať či to spôsobila vakcína si nedovvolím 🤷♀️ Mohlo sa to kľudne stať aj bez vakcinácie.
Veď sa poraď so svojim lekárom a nepočúvaj tu tie odbornice z MK
JA OSOBNE kebyze si planujem dieta ,tak by som sa nedala ockovat ...tvoj pripad ,tak sa uz nedaj druhou ockovat a uz ked mas prvu,tak s tym uz nic neurobis...ako priebeh kovidu a ockovanie je individualne,,,niekto je v poho a niekto ma nasledky na vsetko...
@alenamihal ja uz mam aj druhu davku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@simona966 to musia byt skutocni "dobraci" co Ta plasia, ked uz je ako je, namiesto toho aby Ti boli oporou. Hlavne ostan v klude, ked tak si nastuduj nieco o ockovani tehotnych z doveryhodnych zdrojov. V USA kde zijem ockuju aj tehotne