Očkovanie druhou dávkou Pfizeru v prvom trimestri

22. aug 2021

Bola mi podaná prvá dávka vakcíny pfizer a medzi časom som otehotnela som v 4-5tt Zajtra mam ísť na druhú dávku co je posledný termín.. Dali by ste sa zaočkovať aj touto druhou ?

gelifil
23. aug 2021

nie

fuzy12
23. aug 2021

Ja som sa tiez tak zaockovala,keď som nevedela,že som tehotná. Po prvej dávke som nemala žiadne vedľajšie účinky,iba ma ruka bolela. Keď som mala ísť na druhu dávku,opýtala som sa svojho gynekológa aký ma na to názor. Povedal,že pokial som nemala horúčky a iné vážne príznaky,že v tom problém nevidí. Tak som išla,nemala som tiez žiadne vedľajšie účinky,zasa len ruka.
Keby mi Gynekolog povedal,že mi to neodporúča,tak nejdem.

anjelicek26
23. aug 2021

Tazko radit, v tomto momente este to dieta nie je napojene na tvoj krvny obeh, ja by som isla... nie je nic horsieho ako pohlad na tehotnu vo vyssom stupni tehotenstva, ktora sa pri covide nemoze ani nadychnut a dusi sa tym padom aj dieta v jej bruchu...

miskamicha
23. aug 2021

Ja osobne nie...prebieha organogeneza..dieta je vyzivivane zltkovym vakom len kratko,necele 3 tyzdne po oplodneni - vid embryologia. Ale uz urob alo uznas za vhodne 😊

ludinka
23. aug 2021

Určite počkaj s tou druhou dávkou minimálne do druhého trimestra, ja osobne by som išla až po pôrode, ale je to na tebe

janinah
23. aug 2021

Šla by som na očkovanie po porade s gyn. Ak chytis covid hrozí spont.potrat a komplikácie

gelifil
23. aug 2021

@janinah ak chytí ten jedovatý koktejl, hrozí to isté

janinah
23. aug 2021

@gelifil to si vôbec nemyslím a autorka nech si zistí odb.info od dr.

autor
23. aug 2021

Baby dala som sa zaočkovať..

1katus1
23. aug 2021

Potom sa ozvy či ste obaja ok keď sa malé narodí

autor
23. aug 2021

Ak nezabudnem a všetko dobre dopadne dám vedieť 🙂)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre