Su tu zeny, ktore proti bolestiam absolvovali bud obstreky mesocainom pripadne infuzie alebo uzivali ibalgin v 2.trimestri? Pomohlo to? Je po narodeni babatko v poriadku? Trapim sa uz mesiac s bolestami SI sklbenia, ledva chodim, boli to hrozne aj pri vstavani, spani, vystreluje mi to do zadku. Cvicit som zacala s fyzio, ale uz aj to mam zakazane, lebo som spinila po cviceni. Dakujem za zdielanie vasich skusenosti. Bojim sa uzivat lieky alebo ist na infuzie a obstreky, ale to mi neurolog ponuka. Som len v 20 tt, este ma caka polovica tehotenstva, a z toho uz mesiac mam tieto bolesti... tak rada by som ich uz nemala ....
Nemám skúsenosť s obstrekmi...
Ale absolvovala som aj rehabilitácie kvôli pohybovému aparátu a tiež mi osmička rástla kolmo do sedmičky. Dosť mi pomohli homeo Traumeel S - cmúľala som tabletky a manžel ma natieral počas tehotenstva aj po pôrode, kedy som sa nemohla ani na posteli otočili.
V tvojom stave by som poslúchla neurológa. Najväčšia záťaž počas tretieho trimestra a pôrodu ťa ešte len čaká. A určite chceš byť v čo najlepšej kondícii, keď sa drobček narodí a ty sa budeš tešiť a starať 24/7.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Na bolesti Si kĺbu najlepšie zaberie práve obstrek priamo aplikovaný do kĺbu, mesocain + diprophos, väčšinou stačí jednorazovo.