Ahojte prosím vás je toto normálne mam 18 rokov som v 27 týždni tehotenstva mala som v 18 týždni obličkovú koliku a sem tam ma ešte pobolieva v boku ale prestane to bola som s tým u dvoch urologov ktorý mi povedali že je to tým že mi babatko tlači na obličku oby dvaja mi to aj napísali do papierov a ak by sa mi stav zhoršil moc tak mam ísť na pohotovosť a doporučuje mi stent alebo antibiotiká.. mala som problém s gynekológom ale to sa mi nechce rozoberať moja mama volala jednej znamej ktorá chcela aby som jej odfotila papiere od urologov nakazala aby som isla na pohotovosť včera ale ja som odmietla ísť nakoľko bolesti nemám a keď som bola prvý krát na pohotovosti odniesla si to moja psychika kvôli sestrickam... hovorím že keby mam naozaj bolesti tak idem ale prečo sa mam tváriť že mam bolesti... keby môže ísť dovnútra somnou priateľ alebo otec aj by som šla aby videli že mam pri sebe niekoho a nebudú si dovoľovať ale takto zase sama neviem čo by si dovolili... teraz ráno som vstala a hneď prvé čo urobila moja mama začala po mne kričať strašne že jej volala ta známa a že čo jej ma povedať keď som nechcela ísť ja že normálne povec že proste načo mam zaberať niekomu miesto na pohotovosti keď ma nič neboli je mi fajn... začala snou volať a teraz tu chodí s telefónom kričí ohovárajú ma aká som matka že som mala ísť radšej na interupciu strašia ma že budem mat postihnuté babo že môžem mat preeklampsiu úplne na mna kydaju... pritom som mala ísť v pondelok na poradňu a chcela som doriešiť čo a ako s mojim gynekológom... ja teraz ako neviem čo robiť úplne plačem som v strese neviem čo mam robiť... ešte povedala mama tej známej že mi dá peniaze a môžem sa pobaliť a ísť preč
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
hlavne sa ukľudni, stres škodí bábätku aj tebe
potom si pohovor v kľude s mamou, nech ťa nestresuje, že sa cítiš fajn a v pondelok pôjdeš na poradňu
otec dieťaťa sa ťa nevie zastať?