Ahojte,
Chcela by som sa informovať, či niektorá z Vás nemá podobnú skúsenosť, som momentálne v 41 týždni tehotenstva, dnes 14.7.2024 mám riadny termín pôrodu ale žiaľ neotváram sa a 3 dni dozadu som sa zobudila na ukrutné bolesti v ľavom boku, myslela som že rodim ale v nemocnici sa zistilo že mám obličkovú koliku - malý mi tlačí na obličku a mám obrovské bolesti, tak si ma tu nechali a dopujú ma infúziami na zmiernenie bolesti, a stále odďaľujú ten porod a vyvolávačku a mám pocit že sami nevedia čo somnou majú robiť … som už veľmi vysilená nakoľko spím malo a mám strach že pri prirodzenom/vyvolavanom pôrode ma bude tlačenie babatka pichat v tom ľavom boku… ak to niektora z vás zažila, vyvolávali vám pôrod/ pripadne sekcia, Resp ako ste to zvládli, boli tieto obličkové koliky väčšia bolesť ako porod ? Som už naozaj smutná a mám dosť veľké bolesti ale zároveň chcem veľmi porodiť drobca prirodzene/vyvolavane nie sekciou, tak by som chcela vedieť či mám aspoň nádej 😊
Ahoj ja som chytila oblickovy zachvat 3 tyzdne pred porodom ale poviem ti …to bola naozaj najhorsia 12 hod bolest .. nedali mi nic iba paralen ..neviem asi sa bali ale potom rozhodli a nakoniec mi dali infuziu volaku po ktorej sa mi neskutocne ulavilo a klop klop uz sa to nezopakovalo ..a naozaj toto bola taakaa predpriprava na porod ze naozaj kontrakcie boli nic oproti tomuto …
Ano mala som keď som bola druhýkrát tehotná mne museli dať kateter ktorý mi po pôrode vybrali bolesti boli naozaj obrovské ani som všetko nevnímala ledva som sa hýbala a mala som to len počas jedného tehotenstva a už sa mi to nezopakovalo a to som rodila šesťkrát
@andrejka1974 a v akom týždni ste to mala prosim vás ? Ide o to že mne majú zahtra vyvolavat porod takze niečo takéto u mna asi nehrozí, som už hospitalizovali 3 deň a iba ma dopujú liekmi proti bolesti a infúziami, z dôvodu že riadny termín som mala včera ale maly sa nevypytal prirodzene 🙈
V 36 tt
@domica123 ja som to mala v ôsmom mesiaci
@domica123 No ako ste dopadli???🙏🏻
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mala som koliku v tehotenstve /a potom asi 2m po porode/...Nezavidim ti a prajem dost sil nech sa to uz cele skonci..🙏 ...Ja som mala sekciu ale kvoli inemu...Aj ked sa dovod ciastocne tykal oblicky...