Obavy ísť k lekárke

petronela11111
10. jan 2022

Dobrý deň, bude to blbé ale skúsim.. Neviem co mám robiť mám nepríjemnú gynekológičku ku ktorej mam obavy chodiť keď mám poradňu tak všetko fajn.. Ináč som v 24 týždni tehotenstva ale nastali mi zmeny.. Každý deň výtok.. Čo predtým tak nebolo.. Neustále nejaké impulzy cítim divné a posledná vec keď sa prechádzam viac ako 15 minút tak zacítim také kŕče ktoré sú nepríjemné. Bojím sa ísť ku lekárke v iný deň ako mám poradňu.. Už som 2 krát tak bola.. A bola ku mne veľmi nepríjemná.. Proste ja neviem čo robiť.. Normálne sa jej bojím :(

martina123s
10. jan 2022

@petronela11111 keby som nebola spokojna urcite by som doktorku zmenila…

anjelicek26
10. jan 2022

Ked chodis na poradne + 2x si bola mimo poradne a vzdy vsetko bolo v uplnom poriadku, tak chapem lekarku, ze ta zaradila do zasuvky "prehnane bojazliva tehotna"... na druhej strane by si mali lekari uvedomit, ze ziaden strach nie je vacsi, ako ten matky o dieta a to je uz pred jeho narodenim. Navyse kazdy pacient je platiaci klient, na toto lekari strasne casto zabudaju a tvaria sa, ze aka obet je pre nich ten termin navyse. Ja som si vydupala tiez terminy navyse a v konecnom dosledku to v poriadku nebolo, mame hore anjelika. Ked sa necitis u tejto lekarky v dobrych rukach, treba ju vymenit... alebo vecer zbehnut na gynekologicku pohotovost a povedat, ze mas krce... pozru teba, pozru babo... a ber preventivne magnezium, aj viac krat denne...

martina1201
10. jan 2022

@petronela11111 a to si išla bez predchádzajúcom telefonickom dohovore s dr. či po dohovore?

pribinak
10. jan 2022

Prečo ju nezmeníš? Aký zmysel má chodiť k doktorke ktorej sa bojíš

evica17
10. jan 2022

Zbehni na pohotovost vecer 🙂 povies ze teraz ta to chytilo ako si bola v meste a tak, daco trosku vymyslis. Skontroluju ta a uvidis.
Alebo normalne zavolaj dr a povedz co mas a nech ta objedna kde bude mat volne co najblizsie. Moze sa tvarit ako chce, vysetrit musi

lelluska
10. jan 2022

Správanie Tvojej doktorky nie je vporiadku. Moj gynekológ keď som bola tehotna mi povedal, že mal pacientku ktorá ráno bola na poradni, všetko v najlepsom poriadku a poobede mu volala, že sa jej niečo nezda. Nič konkretne, len pocit. Povedal jej aby prisla, a hneď s nou on sam osobne letel do nemocnice a takto jej zachránil dieťatko. Chcem Ti tým povedať, že intuícia matky je silna vec. Radšej pretrpieť odute tvare a neprijemne reci ako niečo podceniť. A zmenila by som doktorku😊

kiki68
10. jan 2022

@petronela11111 vymenit lekarku. Najlepsie co mozes spravit. Nebudem s niekym, co je na mna neprijemny a nechce mi pomoct.

bajka3
10. jan 2022

@petronela11111 mam to iste. Sestricka je super, k lekarke chodim so strachom. Odhodlala som sa na zmenu. Uz mam termin u noveho lekara.

timetotime
10. jan 2022

najhorsi je takyto strach, lebo potrebujes vysetrit, jedine uvazovat nad zmenou, to nemoze byt neustale tak aby si sa jej bala a pokial je k tebe taka neprijemna tak je to skus nejako naznacit ak k nej chodis uz dlho, ze teda nema dovod sa k tebe tak alebo tak spravat.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre