Dnes sa mi stal taky maly "uraz". Pri vylievani horucej vody z kanvice som sa obarila na zapästi. Som v 25. tt - dovod na nejaku obavu? dakujem
kedze zvladas pisat na pc, tak to take vazne asi nebude....pokial si si brucho neobarila, tak z coho mas mat obavu? na ruku si pusti studenu vodu, maximalne sa ti koza zlupne a ostane tam jazva... pripadne existuju naplaste na popaleniny.
ano ja som myslela, ze ci moze mat dietatko take cervene fliacky z popaleniny... 😉
Panebože ženy, trochu pouvažujte, kým založíte takúto diskusiu...
@bajana len sa o tom diskutuje, pise, preto sa pytam, ci by mohol byt nejaky suvis, tot vsetko
@karkulkino to su povery, to by chodilo pol sveta flakateho
@pribinak dakujem 🙂
Ty si obaris ruku vodou a myslíš si že aj dieťa v bruchu má teraz obarenu ruku? 😀 či ako to myslíš?
@qwertxy nie , ale ze vraj su pripady, kedy sa zena zlakne..... neviem preto sa informujem a chcem vediet nazor inych 🙂
😀 No môj ty boh... Tak hádam si sa nezlakla
@qwertxy no neviem, ako mam na tvoj komentar reagovat, prepac
@karkulkino Sú to povery. Je pravda, že niektoré ženy sa zľaknú a ich dieťatko má nejaký fľak na mieste, kde sa mamička dotkla (teda približne), ale ak by to malo platiť, tak moje deti sú dosť fľakaté. Ono sú to len zhody náhod. Podpichujúce komentáre si nevšímaj. Dieťatku sa nič nestalo, možno sa trochu "zľaklo" s tebou, ale nič viac. Ohrozené nie je, bolo by, ak by si sa stresovala, tak kľud a užívaj si. 🙂 🙂 🙂 🙂
@monicm dakujem za upokojujuci komentar 🙂 PS: Rozumni ludia sa vedia vzdy podporit 😉
@karkulkino rozumni ludia zapoja rozum...
@bajana dakujem za radu...
Ja som si v cca 8.mesiaci obliala tak brucho, keďže bolo veľké a zavadzalo, žiaden div, stalo sa, nie veľa, ale na bruchu som mala červený fľak. A narodila sa mi bez akéhokoľvek fliačiku dcérka. Tak sa neboj, hlavne kľud, a bábo bude ok.
,
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie, normalne si to ošetrí