Obarená noha na konci tehotenstva

ruzenakovacova
12. feb 2024

Som 39+2 tt obarila som si nohu mam ju sami pluzkier mam ju v studenej vode ale ked ju dam von strasne na to pali as trha prosim poradte mi mam ist na pohotovost alebi to niecim viliecim aj doma😭😭😭 moc ma to boli dufam ze babetku neni nic bojim sa ❤❤❤❤

pribinak
12. feb 2024

@ruzenakovacova ťahaj na pohotovosť ale rýchlo

viestta
12. feb 2024

Rovno do nemocnice na urgent. Zabalit do cistej plachty a nechaj sa odviezt. Nic si na to nedavaj, len streilne krytie

evkamotka
12. feb 2024

Aka velka je to plocha?

petronellla87
12. feb 2024

@ruzenakovacova chod na pohotovosť, pľuzgiere sú otvorena rana, oni ti to ošetria. Neboj, ja som si tiež obarila nohy a do 10 dní som bola fit, ani to nebolelo 😉

pinkgirl
12. feb 2024

Rovno na pohotovosť. Dieťatku sa z popáleniny na tvojej nohe nemá čo stať. Prípadne si zavolaj rzp.

lulinqa
12. feb 2024

Ja som sa takto obarila ale na ruke, spolu s tričkom som si ťahala dolu aj kožu. Poradili mi v lekárni čo a ako. Bábo samozrejme ok, keď som dr povedala tie všelijaké povery ešte ma vysmiala či si myslím že ja som sa popálila na ruke a teraz sa niečo deje dieťaťu 🙈😀

saxana000
12. feb 2024

Okamzite pohotovost ziadna horcica vajce smotana ani podobne sprostosti.studena voda dlllllho a potom cista sterilna gaza.alebo max vyzehlena bavlnena vreckovka..a odchod z.domu za lekarom.osteria zhodnotia dostanes krem sprej alebo co uz oni uznaju za vhodne.

andrea_ff
12. feb 2024

@ruzenakovacova ja som si obdarila tvár. Dúfam, že si bežala na pohotovosť. Mne sa to nakoniec pekne zahojilo.... Nemám tam nič. Dobrý krém som na to mala. Len som zabudla názov. Držím palce....

ruzenakovacova
autor
12. feb 2024

Dakujem vam vsetkych ....zavolala som si us sanitku osetrili mi to ☺ ale aj tak to pali a hrozi mi ze mi asi zajtra stiahnu obarenu kozu dolu 😢 dufam ze to nebude tak ❤❤❤

belaaaaaaaaa
13. feb 2024

@ruzenakovacova Ahoj. Dúfam, že si na tej pohotovosti bola. Počúvaj a rob na 100% čo Ti povie lekár. Zaobstaraj si od Larensu Repair gél. Obsahuje Biopeptidový komplex, podporuje hojenie, proti jazvam a je úžasný. Naozaj áno. Bolo by dobré podporiť účinok prestrekavaním peptidového spreja. Ináč obidva produkty sú proti strijam a na vypínanie pokožky. Čiže 2v1. Verím, že ty a aj bábätko budete v poriadku.

majlo1234
13. feb 2024

Nic to, popaleniny su najbolestivejsie zranenia. Mrzi ma to, hlavne ze si uz na konci tehotenstva, nema sa co pokazit, prinajhorsom porodis 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre