Včera som mala pozit.ag test,v utorok mam ist na príjem,budem rodit sekciou,veľmi sa bojím čo ma čaká...čo bude s bábätkom....je tu nejaká mamička,ktorá to má za sebou?
posunut sekciu
absolutne to nerieš,oni sú na to pripravení,ak bude treba posunúť,tak to urobia oni PO VYŠETRENÍ v den príjmu
Upozorní lekára, ale do utorka je kopec času. Ja som bola pozitívna s príznakmi 3 dni
Máš nejaké príznaky?
Lekar o tom vie,v utorok uz sekcia musi byt
Bude to 39tt
Cakame od vcera 5 dni od pozit.testu,preto v utorok sekcia. Povodne mala byt uz v pondelok
Par dni ma skrabalo v hrdle,mam upchaty nos a trochu kasel dnes
Sekciu uz odkladat nemozeme,ja som velmi utla a chuda, babatko velke,tlaci ma velmi,este aj tehot.cukrovku mam
@mirpet neboj sa, ja som bola pozitivna predtym ako ma poslali na kyretaz kvoli MA. Sice uz antigen negativny, ale pcr stale pozitivny. Doktor povedal, ze mam cakat az kym nebude pcr negativny. Tak som pisala do nemocnice, oni povedali,ze pokial je antigen negativny urobia mi to normalne, ak by bol pozitivny tak mi to spravia v cervenej zone. Cize predpokladam, ze nemocnice v tom uz maju prax a su na taketo veci pripravené. Viem, ze to nie je to iste, ale mozno ta to ukludni. Bolo to pred 3 tyzdnami 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mirpet A kolko pred terminom mas planovanu sekciu?