NT 3,0 v 13. týždni - Downov syndróm

5. apr 2024

Ahojte, vyšlo mi v 13tt NT 3,0. Musím ísť na geneticky UTZ. Mali ste to niektorá a bolo bábo zdrave? Pripadne, tie ktoré máte bábo s DS aké odchýlky boli v tehotenstve? Vyvíjalo sa inak?

rybkoava
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amelia89
5. apr 2024

2.8 v 12+5. zaplatila som si trisomy, syn je zdravy

cookie29
5. apr 2024

si v 13tt cize si 12tt+ alebo v 14. tyzdni a teda 13tt+ ? Lebo NT sa meni zo dna na den... a 13tt+ moze byt az okolo 2.8 ak si pamatam... takze aj presne obdobie hrale vela. A pokial viem, tak vo vacsine pripadov je to ok. Je len male percento, kde sa to potvrdi. Ja som tiez mala vyssie ale uz si presne nepamatam hodnotu. Bola som aj na NIFTY

autor
5. apr 2024

@cookie29 dnes som presne 13tt +0.

kiki68
5. apr 2024

Ale to je v 13tt ak si 13+0 uz normalny nalez. Com viac ides na 14/15 tt, tym menej sa to da spolahlivo merat. Nam to napr v 11+6 zmeral a bolo 2,6 myslim , v 13+4 sa robil Kombinovany Test a tam uz bolo 2,9 . Dieta je zdrave. My sme ale mali v 11+6 nifty test a tak sme vedeli, ze nejaky down atd tam velmi nehrozi

cookie29
5. apr 2024

Takze dnes zacinas 14ty tyzden. ja by som tiez hlasovala za normalny nalez... u nas t robia hodne skor, takze pre istotu skontrolovat, ale podla mna to bude normalne

evivb
5. apr 2024

Aku dlzku ma babatko?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre