Ahojte, som v 12tt a bol mi robený utz, plod sa veľmi hýbal, dr mal problém ho odmerať. Ale nakoniec sa mu to podarilo, nameral hodnoty CRL aj NT ale NB do knižky nenapisal, ani to nijako nekomentoval. Nakoniec zhodnotil, že je zatiaľ všetko ok, bola mi zobrala krv na skrinning. Chcela by som sa vás opýtať, či niektorá ste nemali podobný problém s nosovou kostickou plodu, že nebola zmeraná, teraz neviem či to môže byt problém pri výsledkoch prvého skrinningu.
@kkovacovak ďakujem pekne za odpoved 🙂
ja som tiež vystresovaná zo všetého (prvé dieťa po MA), ale asi sa musíme naučiť byť kludnješie. Bábo je proste len neposedné, určite to bude dobré. Drž sa
@kristina0103 asi to naozaj priveľmi riešim, prejasnenie bolo ok, tak snáď všetko dopadne dobre. Možno nás to naozaj má naučiť veriť v to dobre, že všetko bude ok...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@fleur1111 ja som mala takýto problém v 12tt tiež. Bábätko sa strašne hybalo a absolútne nespolupracovalo. Mne nevedela dr namerať šijové prejasnenie, nevidela dobre srdiečko ani mozog. Povedala že nabudúce uvidíme. Aj napriek tomu mi vyšlo dw asi 1:15000. A to ma merala asi pol hodinu a nešlo to. Ak k tomu dr nič nepovedal tak by som to nateraz neriešila 🙂