Nízky tlak v tehotenstve

21. jún 2024

Ahojte dnes mi je cely deň akosi zle tak že idem si skúsiť odmerať tlak a tam 105/56 mám take akoby búšenie srdca a cítim sa ako po opici 😖 vypila som veľa vody hádam aj 4l, poraďte čím by sa ho dalo zvýšiť 😏 som v 7tt

tanyan
21. jún 2024

Skús vitamín C na rozprúdenie krvi a hlavne doplniť cukor - najlepšie takým spôsobom, ktorý poteší aj dušu.

petronellla87
21. jún 2024

Ja som toto mala na začiatku tehotenstva...pomáhal mi cukor

autor
21. jún 2024

Dala som si čokoládu aj vitamín C sumak do vody no nič nepomohlo 🥺 idem skúsim ešte cistu vodu aspoň za pohar

luccija
21. jún 2024

Zelený čaj a pohyb, pravidelne jesť, pit

vero13
21. jún 2024

Ja som mala nízky tlak celé tehotenstvo, zelený čaj a pomohlo mi keď som sa nejako rýchlo schladila, ľahla si pod ventilátor a cez zimu som si sadla k dokorán oknu

evcagabi
21. jún 2024

Ja som 33t a tlak mavam podobny a mne je na nom dobre ale ja mam odjakziva nizsi

mariaberkyova25
22. jún 2024

Ja mám tiež nízky tlak a hlavne ako som prestala piť kávu. Keď som zvolila sladšiu alternatívu kávy (karamelovu s ľadom 😁) tak je to lepšie. Mávala som závraty aj problem s videním. Som 12tt a je to lepšie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre