Mali ste niektorá? Baby čo vam pomohlo fungovať? Akonáhle som začala 7. mesiac prišiel prudky pokles tlaku…som 29.tt a x-krát denne mi klesne tlak….raz som dokonca odpadla a inak keď mi klesne pociťujem obrovskú únavu, cítim sa až ako opitá, dokonca mám celkom problém súvisle povedať normálnu vetu🙈 ako retardovaná sa cítim vtedy, únava fakt príšerna, bolesť a tlak v hlave, ušiach, mdloby, závrate, ospalosť, proste všetky tie príznaky pri nízkom tlaku🙄 Kávu pijem každý deň jednu na odporúčanie lekárky, ale užívam aj Magnerot 2x2tbl denne (kvôli nočným kŕčom v nohách), neviem či aj to mi ten tlak tak neznižuje🙄 Čo by ste poradili? Ako ste fungovali? Nebol ten nízky tlak problém pri pôrode? Toho sa bojím. Vďaka 🙂
Magnezium tlak znižuje. My mame geneticky nizky tlak v rodine každa jedna žena nemeratelny vzdy vyskoci erro a ked nahodou vybehneme schody tak tam skce 90/60. Nejest cesnak, a neuzivat magnezium ktore je na baze oxidu, vymeniť bud sa chelat alebo bisglycinat alebo pokial sa da nebrat vobec. Ja magnezium brat vobec nemozem.
@ivkav5 mohla som pit kavu. Davala som si malu lyzicku rano a malu lyzicku po obede, vela tekutín som pila. Vyhýbať sa magneziu. Nejako som to prezila. Rodila som v termine. Minule na temu nízkeho tlaku odporúčali hroznovy cukor. Skus aj to je to neškodne.
@tinka2233
@betulinka1
@ailiba
Ďakujem baby, vidim, že mi to magnezium fakt škodí zrejme…aj keď uvažujem, tak môže byť, že odvtedy mám ten problém, odkedy mám zvýšenú dávku..baby a mali ste aj také nevoľnosti, že akoby pot vás oblieval a studené ruky nohy? Vďaka.
Neviem, či to všetko ozaj pripisovať tlaku, ale keď čítam príznaky pri nízkom tlaku v tehu, tak naozaj mám každý jeden aj🙈
@ivkav5 3. Trimester som mala v najväčších teplotách. Pot ma oblieval ale z tepla. Trčala som 3 mesiace v bazene aby som prezila teplo 🤣🤣🤣. To co opisuješ moze byt aj z tlaku ale aj uzkosti. Ze sa zľakneš, ked citis tlak, ze odpadnes. Cize prežívaš o seba a dieta strach. To je ale v pohode, staci si to uvedomit, ze to je uzkost, na to sa nezomiera a ani na tlak. Daj si na ruky a tvar studenu vodu, trosku si zaskáč na mieste, pusti si nejake video a odpútať pozornost. Magnezium pri nízkom tlaku urcite nie, vlastná skusenost a to som skusala milion značiek.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ivkav5 kúp si kvalitný zelený čaj a tak 2 šálky denne