Nízky tlak na začiatku tehotenstva

stelleluna
14. sep 2014

Baby,čo vám najlepšie zaberá na nízky tlak v tehotenstve? Neviem si si tým dať rady :( Som len V 5+2 tt. V praci robím manuálne,papierovacky u nás nehrozia. Poradte mi niečo na zlepšenie tlaku,káva veľmi nezaberá :(

brigelka
14. sep 2014

ahoj, skus pit vela tekutin, najlepsie cistu vodu a jest nieco sladke, aby si mala energiu a neodpadavala.

pribinak
14. sep 2014

Zelený a biely čaj, bez toho by som neudržala ani rovnováhu, kupila som si taky lepší a 1-2 šálky za den spravia zázrak

stelleluna
autor
14. sep 2014

Ahoj.ďakujem,snažím sa to dodržiavať.Vždy som mala nízky tlak, ale predtým to vždy urobila jedna káva.. ale teraz sa mi to zda ťažšie

meluela
14. sep 2014

@stelleluna mne pomahala aj fatra ci magnesia, trosku to zdvihlo tlak. A ked ti je fakt na odpadnutie, nehanbi sa to spomenut gynekologovi, moze ta na cas nechat doma kym to neprejde .. neviem aku mas tu robotu, ale ak je manualna asi by nebolo najlepsie pri nej odpadnut ..

stelleluna
autor
14. sep 2014

Doktorka mi ešte ani nepotvrdila tehu,neviem či ešte nieje skoro za ňou ísť..

cloviecik777
15. sep 2014

@stelleluna treba ist cim skor k doktorke...necakaj ja m termin na april 2015 a u gynekologa som bola uz zo tri krat.Držim palce

stelleluna
autor
16. sep 2014

Cloviecik777...Tento týždeň už pojdem,ale bojím sa toho že mi to nepotvrdi ,a ze ma objedná o mesiac až na kontrolu.. To čakanie by bolo hrozné :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre