Nízky krvný tlak v 38. týždni

erikasofiina
13. máj 2013

Ahojte ma niektora z vas skusenost s anémiou?Som v 38tt. A mam tlak 80g/l/ gyn.mi vravela ze mi hrozi ze mi po porode budu davat krv :-/ strasne sa bojím

aristka
13. máj 2013

a čoho sa bojíš...to,že si anemická ,to bola alebo je každá druhá z nás,určite berieš železo,tehotenstvo už končíš ,tak vydrž a keď bude treba transfúziu ,napichnú ti žilu a dajú ,zoberú potom kontrolný krvák a hotovo ...nízky krvný tlah dieťa neohrozuje tak ako vysoký ,len žiadnu paniku a užívaj si koniec tehulkovania

asfodelka
13. máj 2013

@erikasofiina ja som mala cely zivot krvny tlak nizky. v tehotenstve som zacala pit kavu na prikaz gyndy. po porode a este tyzden potom som mala tlak taky ako ma byt a potom sa vratil na moj normal, cize zas nizky.
myslim ze Ti to nejako zle povedali lebo kvoli nizkemu tlaku Ti isto transfuziu nebudu davat, mne nedavali ani nahodou. jedine ak stratis vela krvi a to Ti dopredu nikto nepovie ci ano alebo nie.

anieli_1
13. máj 2013

Aj ja mam nizky tlak a aj anemiu a rodila som dvakrat cs a ani raz mi nemuseli davat krv......to skor bol problem ze spinal mi este znizil tlak a dostala som do toho astm.zachvat a bolo zle ale napichli mi nieco a bolo dobre nic sa neboj 😉
@erikasofiina

pe
13. máj 2013

pri obeoch tehu som mala cely cas strasne nizky tlak, ja ho mam nizky aj bezne, takze ja uz to neriesim, a vsetko bolo uplne v pohode, tehotenstva, porody, aj potom som sa rychlo dobre citila, nemusis sa bat, ak to ma byt v poriadku, tak ten tlak nebude robit problem, ale v pohode musis byt ty, hlavne psychicky, robi to hrozne vela...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre