Ahojte mala niektora z Vas nizky cukor v krvi mam 2,30 . dakujem za odpovede
po tehu to bolo naspäť v starých koľajách a pri ďalšom som už lieky nebrala len pravidelne jedla...a nikde som nemohla nalačno lebo mi prišlo zle a odkvecla som....ja som mala aj pred tehu nižší cukor ale vtehu mi ešte klesol....
nebola si na tom vyšetreni čo sa pije ta sladka vodička?a máš závrate?
Bola v 25 tt vsetko ok bolo. To az teraz neviem co sa stalo. Mavam zavrate aj rozmazane videnie troska inak tlak a vsetko ok . ved uvidime . snad sa to dako vyriesi
Dakujeme 😘 musime to zvladnut. Dakujem ze si sa ozvala uz som myslela ze som jedina vsade citam len vysoky cukor a nizky nic 😔
nízky cukor som mala aj ja, ale nie až taký nízky. Lekár mi povedal, aby som vypila sladkú vodu - napr. kofolu, že z nej mi cukor vybehne jedna radosť.
@aklenka Takmer vsetky tehotne maju vyssi cholesterol, niekde medzi 5-10, je to dosledok hormonalnych zmien v tehotenstve. Nic sa s tym nerobi, treba sa len racionalne, t.j.rozumne stravovat, ziadna specialna dieta. A lieky sa uz nedavaju vobec, vsetky su aj tak v gravidite kontraindikovane. 🙂
Hej ten cholesterol viem ze moze byt vyssi mne skor robi starosti ten cukor ,sladke jem pravidelne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@aklenka ja som mala ale od začiatku tehu pri dcérke...musela som pravidelne jesť a brala som ráno a večer nejakú tabletku čo sa topila v ústach