Ahojte, tie čo ste mali nízko placentu vtom 2trimestri, odporučil vám lekár kludovy režim ? Ja ju mám nízko, nič neprekryva, povedal že sa môže zodvihnúť som 17tyzden, avšak mňa zaujímajú prechádzky. Môžem, či nie ?
Ja som mala nízko. Keďže nebol žiadny problém s krvácaním, normálne som chodila do práce
@mirka3169 ako nechcem sa Ťa strašiť, ale poznám dva prípady, kedy prišli o bábätko, lebo nedodržiavali kľúčový režim... A naozaj radšej vydržať a potom sa tešiť z bábätka... ja som sa začala otvárať, bola som otvorená na 2prsty v 26tt. A len som ležala, všade ma vozili na voziku...držím palce
@mirka3169 ahoj, ja som mala nizko, ciastocne mi prekryvala, moj gynekolog mi o tom ani nic extra nepovedal, ani nenariadil kludovy rezim, upozornil ma na to len grochal a potom som si guglila.
prechadzky mozes, ale neodporucam rychlu chodzu a naozaj vzdy ked budes citit ze si unavena, tak lahni na gauc a vyloz nohy.
@mirka3169 mne v 16tt povedal ze je trochu nizsie placenta, v 20tt to uz bola placenta preavia, mala som kludovy rezim, magnezium, lebo mi dost tvrdlo brucho...mesiac som sa setrila a na dalsej poradni to uz bolo lepsie, placenta sa vytiahla vyssie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mirka3169 ahoj, ja som mala nízku pri prvom, doktor mi kázal prechádzky, ale nemala som to robiť, začala som sa v 26tt otvárať, išla som ležať do nemocnice, ležala som do 34tt. Kedy ma prepustli a35ttsom porodila... je to už na tvojom zvážení a co povie doktor... bud opatrna radšej krátke..